Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να δουλέψετε για την καλύτερη εταιρεία στον χώρο σας, αυτή η εταιρεία πρέπει να γίνει ο στόχος σας.
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται πιο κρύα και η ημέρα μικραίνει. Το πιο πιθανό είναι ότι φταίει η εποχιακή συναισθηματική διαταραχή, χωρίς αυτό να είναι δεδομένο.
Οι γονείς θα είναι πάντα πρότυπο: Είτε θετικό είτε αρνητικό
Η αλληλουχία είναι στην φύση των ανθρώπινων σχέσεων. Αναπόφευκτα οι γονείς είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας. Αρκεί να σκεφτούμε ότι μαζί μας ζούνε, μαζί μας μεγαλώνουνε.
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται ομολογώ ότι ζηλεύω. Ζηλεύω αυτή την ανοιχτή έκφραση φιλίας στις περισσότερες φορές και αγάπης σε κάποιες σπανιότερες περιστάσεις.
Alzheimer: Μπορεί ένα… ποδήλατο να δώσει λύση;
Σουηδικό ερευνητικό κέντρο δημιούργησε ένα μηχάνημα, με το οποίο ο ασθενής κάνει ποδήλατο σε γνώριμους δρόμους
Πώς συνδέεται η γονεϊκή στάση με τις εμπειρίες της πρώιμης ζωής;
Οι περισσότεροι επίδοξοι γονείς έχουν αναρωτηθεί, σχετικά με τον αν θα μπορούσαν να σταθούν αντάξιοι του γονεϊκού ρόλου.
Πώς η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση βάζει σε κίνδυνο τη σχέση σου
Η εικόνα του εαυτού σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι δύο σημαντικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Σκέψου το εξής: Αν δεν πιστεύεις ότι αξίζεις, τότε γιατί να θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου;
Τι είναι αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου;
Τι ψάχνω στη ζωή μου; Άλλος ψάχνει την ασφάλεια, άλλος την περιπέτεια, άλλος την ευτυχία, άλλος την επικοινωνία. Και στο γενικό απολογισμό, κανείς δε μοιάζει να είναι ευτυχισμένος.
Ένα συγκινητικό βίντεο για το τέρας της κατάθλιψης που αξίζει να δεις
Κατάθλιψη... Μια λέξη που στις μέρες μας ακούμε όλο και συχνότερα. Πώς είναι, όμως, το να ζει κάποιος που πάσχει απ΄ αυτήν; Πώς επηρεάζεται στις σχέσεις του, στην καθημερινότητά του, στη ζωή του; Πώς είναι να σε «τρώει» η κατάθλιψη;
Τα είδη της μητέρας και πώς επηρεάζεται στις ερωτικές σχέσεις του ο άντρας
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η σχέση μητέρας - γιού, έχει λάβει την μεγαλύτερη προσοχή από όλες τις άλλες δυαδικές σχέσεις στον χώρο της Ψυχολογίας.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...
Αποκωδικοποιώντας την αγκαλιά...
Όταν βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται...