Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 37 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 23 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά ορεινά θα είναι περισσότερες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Σχετικά άρθρα