Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Δεν έχουν τελειωμό τα δημοσιεύματα στη Γαλλία σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Γιοάν Μολό από τη Νανσί στον Ολυμπιακό. Για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό γίνεται εδώ και καιρό προσπάθεια από τους ερυθρόλευκους ώστε να πετύχουν ευνοίκότερους όρους για την απόκτησή του.

Ο Μολό είναι ένα από τα ανοιχτά θέματα για τον Ολυμπιακό και αναμένονται εξελίξεις, όπως και για την επιχείρηση Αμαλφιτανό που είναι προς αποχώρηση από την Μαρσέιγ και έχουν γίνει κινήσεις από τους πρωταθλητές.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη που θα γίνει ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι θα γίνουθν πολύ δυνατές μεταγραφές, στο πλαίσιο των αναγκών που έχει η ομάδα για την ενίσχυσή της.

Το βράδυ της Κυριακής υπήρξε ένα μίνι θρίλερ με το δημοσίευμα του France Football σχετικά με τον Φλοράν Μαλουντά, αλλά άμεσα ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα για τον 33χρονο άσο. Στο ίδιο δημοσίευμα υπήρξε και το όνομα του 25χρονου μέσου της Βαλενσιέν Ματιέ Ντοσεβί, ως στόχος του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα από την Αλγερία έρχονται φήμες ότι ρωσική ομάδα ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ενώ για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βερδού, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν και πάλι ότι πράγματι ο παίκτης δεν απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχτηκε, αλλά εξέπνευσε το χρονικό περιθώριο που είχε βάλει ο Ολυμπιακός για την απάντηση και ως εκ τούτου αποσύρθηκε η ομάδα από τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Σχετικά άρθρα