Χαλκιά και Κυργιάκος στη Μύκονο

Άφησε τα γήπεδα και έπιασε τις παραλίες Μυκόνου, ο Σωτήρης Κυργιάκος μαζί με την Φανη χαλκια!! Τι και αν διακόπηκε η ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Βόλφσμπουργκ πριν ένα μήνα ….εκείνος βρήκε μερικές μέρες για χαλάρωση και βουτίτσες στα γνωστά του μέρη. Ακόμα ψάχνετε ποιο είναι? Η κοσμοπολίτικη Μύκονος και φυσικά όχι μόνος, αλλά μαζί με την αγαπημένη του φίλη Φανή Χαλκιά!

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες του Mykonoslivetv , ξέγνοιαστοι και οι δυο διεθνείς αθλητές μας, δεν δίστασαν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά του της παραλίας Ψαρούς. Το γραμμωμένο και γυμνασμένο σώμα του Κυργιάκου τράβηξε τα βλέμματα όλων των γυναικών που λιάζονταν εκεί!

Βέβαια , και οι άνδρες δεν έμειναν παραπονεμένοι ,αφού δεν έπαιρναν τα μάτια τους πάνω από το “sexy κορμί της Φανής Χαλκιάς, η οποία φορούσε ένα δίχρωμο μαγιό αναδεικνύοντας την τέλεια σιλουέτα της!!!!!!! Ένω ξεχώριζε το όμορφο τατουάζ το σώμα της. Έτσι αποφορτισμένοι από τις αθλητικές τους υποχρεώσεις…διασκέδαζαν και δεν σταματούσαν να γελάνε και να δέχονται τα ωραία κομπλιμέντα των παραθεριστών.

Σχετικά άρθρα