Π.Καμμένος: Μέχρι τον Οκτώβριο θα αντέξει η νέα κυβέρνηση

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις εξελίξεις που σχετίζονται με τον ανασχηματισμό.

“Η κυβέρνηση αυτή έχει μόνο ένα στόχο, την παραγραφή των αδικημάτων και τη διαγραφή των χρεών των κομμάτων που μας έβαλαν στο Μνημόνιο, και εκείνων που μας διατηρούν σε αυτό” δήλωσε πριν από λίγο.

Σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η νέα κυβέρνηση “έχει ζωή μέχρι τον Οκτώβριο”, ενώ λίγο νωρίτερα προέβη σε σκληρή ανάρτηση σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που παρέπεμπε στο παρελθόν και στις επιθέσεις που είχε δεχθεί προσωπικά ο τότε πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καμμένος τέλος, στη δήλωσή του έκανε λόγο για “παραλογισμό των μνημονίων και του success story του κ. Σαμαρά” που σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων “έφερε το ΠΑΣΟΚ του 4% στην εξουσία για να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της ανεργίας”.

Κατέληξε λέγοντας ότι “στους 1.700.000 ανέργους προστέθηκαν σήμερα άλλες χίλιες οικογένειες από το λουκέτο ιδιωτικής εταιρείας”.

Σχετικά άρθρα