Επέλεξε τη σωστή χωρίστρα

Για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου δεν μετράει μόνο το σωστό μακιγιάζ και κούρεμα…Μη θεωρείς τη χωρίστρα των μαλλιών σου αμελητέα, αφού το κάθε πρόσωπο αναδεικνύεται με συγκεκριμένο λουκ στα μαλλιά. Δοκίμασε να αλλάξεις αυτή τη λεπτομέρεια και θα εκπλαγείς με τη διαφορά σε όλο σου το πρόσωπο!

Δημιούργησε τα σωστά χωρίσματα στα μαλλιά σου, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου:

Πρόσωπο σε σχήμα- καρδιά:

Κάνε το πρόσωπο σου να δείχνει πιο μακρύ με χωρίστρα στη μέση!Στο πρόσωπό σου την προσοχή τραβάνε τα μάγουλα και σε αρκετές περιπτώσει το μέτωπο . Η χωρίστρα στη μέση θα ισορροπήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, κάνοντας τα να μοιάζουν ότι έχουν την τέλεια δομή.

Extra tip: Ξέχνα τις αφέλειες και πόνταρε σε μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά.

Στρογγυλό πρόσωπο:

Μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι θα αναδείξει το πιο δυνατό σου σημείο!Δημιούργησε λοιπόν μια μακριά φράντζα από τη μεριά που είναι το… καλό σου προφίλ. Με αυτό το τρικ θα αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, κάνοντάς το να φαίνεται πιο οβάλ και ισορροπημένο.

Πρόσωπο με έντονες γωνίες:

Είσαι από τις τυχερές που τους ταιριάζουν τα πολύ κοντά μαλλιά!Αν δεν είσαι όμως τόσο τολμηρή, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια χωρίστρα στο πλάι. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνεις τα έντονα χαρακτηριστικά σου να φαίνονται πιο ήπια και όχι τόσο “αυστηρά

Σχετικά άρθρα