Με το σύντροφό της σε παραλία της Μυκόνου

Άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Σίσσυ Φειδά και απόλαυσε τις καλοκαιρινές της βουτιές στη κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Φυσικά δεν ήταν μόνη της, αλλά παρών ήταν και ο αγαπημένος της, Γιώργος Ανδρίτσος, με τον οποίο κρατάνε μια διακριτική σχέση τα τελευταία χρόνια. Όπως μαρτυρούν τα πλάνα από το mykonoslivetv , η Σίσσυ Φειδά εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ με το κατάλευκο μπικίνι της, το οποίο με επιτυχία την κολάκευε!! Στην αρχή, ήταν αρκετά διστακτική και προβληματισμένη αν θα τολμούσε να βουτήξει ή όχι στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου.

Προσπαθούσε σιγά σιγά να νιώσει τη θερμοκρασία του νερού πιτσιλώντας το σε λίγα σημεία του σώματος της. Μάταιο, όμως και αυτή η προσπάθεια, αφού βήμα δεν έκανε να μπει στη θάλασσα!! Εμφανής είναι οι μορφασμοί στο πρόσωπο της για το κρύο νερό.

Όμως κουβέντα στη κουβέντα με τον αγαπημένο της και μ ένα φίλο τους….την έπεισαν ρισκάρει να βουτήξει..Τώρα τι και πως την παρότρυναν να κολυμπήσει. Είναι κάτι για το οποίο δε αδύνατον να μάθουμε. Το σίγουρο είναι και οι δυο τους ήταν πολλοί ευδιάθετοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Σχετικά άρθρα