Νύχτα τρόμου για την Καινούργιου

Νύχτα τρόμου ήταν για την Κατερίνα Καινούργιου η περασμένη Παρασκευή όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Λίγη ώρα αφότου επέστρεψε από βραδινή της έξοδο, ανακάλυψε με τρόμο ότι άγνωστοι είχαν εξαφανίσει το αυτοκίνητό της και είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο του καλού της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και λίγη ώρα αφότου η παρουσιάστρια είχε επιστρέψει από νυχτερινή της έξοδο στο σπίτι που συζεί με τον σύντροφό της στα νότια προάστια.

Ξαφνικά άκουσε έναν περίεργο θόρυβο και βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει. Η Κατερίνα κατευθύνθηκε στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της και συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει φτερά, ενώ βρήκε παραβιασμένο το αυτοκίνητο του καλού της, από το οποίο έλειπαν το τιμόνι, ο καθρέφτης και αρκετά ακριβά αξεσουάρ.

Η ξανθιά παρουσιάστρια πήρε αμέσως τον σύντροφό της για να τον ενημερώσει για το συμβάν, κι εκείνος της έδωσε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει, μιας και η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ.

Πήγε λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να αναφέρει το περιστατικό και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να συγκεντρώσουν στοιχεία που πιθανόν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

Είναι η δεύτερη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου πέφτει θύμα ληστείας, αφού το χειμώνα, κάποιος της είχε κλέψει το κινητό της τηλέφωνο σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων.

Πηγή: fthis.gr

Σχετικά άρθρα