ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!

Το κοινό design της φανέλας – δίχως σύμπτωση χρωμάτων βεβαίως, βεβαίως – του ΠΑΟΚ με της Μαν. Γιουνάιτεντ αποκαλύφθηκε από τον υπεύθυνο marketing της ΠΑΕ Λάζαρο Μπαχτσεβάνο. Και για να ακριβολογούμε, επιβεβαιώθηε επειδή η ολόλευκη φανέλα με το «νούμερο ένα» την οποία έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στον Χούουμπ Στέφενς παρέπεμπε σαφώς στη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Η επίσημη φανέλα του ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στα μέσα Ιουλίου. Η βασική έκδοση της θα είναι φυσικά, η ασπρόμαυρη», ανέφερε ο κ. Μπαχτσεβάνος στον Arena FM της Θεσσαλονίκης. «Κρατάμε με νύχια και με δόντια την πα;ρουσίαση για έκπληξη αλλά μία έκδοση της φανέλας, την δείξαμε στην παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Είναι ίδια με της Μάν. Γιουνάιτεντ. Φέτος η επιλογή έγινε έχει γίνει μέσα σε 15 μέρες αλλά … Τώρα θα επιλέξει την εμφάνιση και για του χρόνου» !

Επίσης, ο Λάζαρος Μπαχτσεβάνος τόνισε: «Είναι δύσκολο … καράβι ο ΠΑΟΚ. Με επιβλητικούς φιλάθλους. Θέλουμε φέτος η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ να είναι πιο οικογενειακά, να είναι διαφορετικά φέτος. Γι αυτό κι ήταν ιδέα του προπονητή της ομάδας, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να πάνε τα παιδιά τους στο γήπεδο . Και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες και τον ίδιο τον προπονητή. Σε σχέση με πέρσι είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα στα διαρκείας. Προς το παρόν έχουν δοθεί 2.100 εισιτήρια» …

Σε σχετική ερώτηση και για τις επιλογές στο design του σήματος του ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: « Το σήμα αυτό δουλεύεται από τα περσινά Χριστούγεννα,. Το ανανεωμένο λογότυπο δεν σχεδιάστηκε κατά πως μας αρέσει. Όλοι οι μεγάλοι Οργανισμοί δεν χρησιμοποιούν πλέον, τις τελείες στο σήμα. Έγινε έρευνα σε όλες τις ομάδες κι επίσης δεν βάζουν τελεία στα λογότυπα τους. Θέλαμε να κάνουμε το περιτύλιγμα πιο μοντέρνο να είναι πιο σύγχρονο για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το σήμα θέλει μεγάλους αγώνες για να ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο».

Τέλος άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τα έσοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: « Δεν έχουμε πτώση στις χορηγίες,. Ίσα, ίσα θα δουν οι φίλαθλοι κάτι διαφορετικό στο γήπεδο μας φέτος, με τις διαφημίσεις»!

Σχετικά άρθρα