Στοπ από Γκοντσάρεβα

27 Ιουνίου 2013
Στασιμότητα επικρατεί στο καυτό θέμα για τον ΑΣ ΠΑΟΚ, σχετικά με την ανταποδοτική χρηματοδότηση που θα πάρει από την ΠΑΕ για τη νέα περίοδο. Χθες, μία προσπάθεια συμφωνίας έπεσε στο κενό.

Kατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ΠΑΕ και ΑΣ ήρθαν πολύ κοντά σε συμφωνία. Αυτή προέβλεπε ότι ο Ερασιτέχνης θα έπαιρνε κάτι παραπάνω από τις 550.000 ευρώ που προβλέπονται από την περσινή συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για τη νέα σεζόν (2013-14), καθώς και ότι ο ΑΣ θα διατηρούσε τα έσοδα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ωστόσο, τίποτα δεν προχώρησε καθώς η Μαρία Γκοντσάρεβα δεν δέχθηκε τη σχετική συμφωνία, δεν υπέγραψε και έτσι τα πάντα φαίνεται ότι παγώνουν, μέχρι να υπάρξει νέα προσπάθεια προσέγγισης.

Είναι σαφές, ότι η Γκοντσάρεβα ως επιτελικό στέλεχος της ΠΑΕ κοιτά το συμφέρον της ΠΑΕ και είναι επίσης προφανές ότι λύση μπορεί να δοθεί μόνο σε επίπεδο συμφωνίας με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Μέχρι να συμβεί αυτό τα τμήματα του ΑΣ (κυρίως το χάντμπολ και το πόλο) εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένα. Η μείωση που θα υπάρξει στο μπάτζετ των τμημάτων παραμένει άγνωστη, παίκτες χάνονται, μεταγραφικές κινήσεις δεν γίνονται, ούτε καν οι προπονητές δεν έχουν συμφωνήσει και οι αντίπαλοι αποκτούν πλεονέκτημα αφού παίζουν χωρίς τον ΠΑΟΚ (βλέπε ΑΕΚ στο χάντμπολ κλπ).
Πηγή: paok24.com

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ