Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και στα ορεινά κυρίως τμήματα της κεντρικής και ανατολική ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Σχετικά άρθρα