ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΟΚ» ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σαιζόν δείχνουν μια σοβαρότητα. Καμμία σχέση με τη γραφικότητα των δηλώσεων του μεγαλομετόχου. Αναφέρομαι, βέβαια, στιςμεταγραφές. Σ’ αυτόν το τομέα δίνει τις πιο μεγάλες εξετάσεις της μια ΠΑΕ. Ποιους παίκτες ψωνίζει, και με πόσα λεφτά. Αν θα αποδειχθούν χρήσιμοι οι νέοι παίκτες κι αν τους μεταπωλήσει με κέρδος.

Ο Σαββίδης μιλάει για πρωτάθλημα. Γιατί, όχι! Το να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ την κούπα εξαρτάται και από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σ’ όλα τα μέτωπα είναι ένα κλικ παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, αγωνιστικά η ομάδα του Μαρινάκη να εμφανιστεί ακόμα χειρώτερη απ’ ό,τι την περασμένη σαιζόν. Οπότε θα’ ναι ζόρικο να σπρώχνουν τα κοράκια μια προβληματική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τι κάνει; Δουλειά. Όχι κάτω από πίεση. Ποτέ αυτό. Ό,τι είναι να έρθει, να έρθει μόνο του. Με τη δουλειά. Και ο Σαββίδης με την Γκοντσαρεβα να έχουν στην άκρη ένα σοβαρό πακέτο για τον Δεκέμβριο.

Νο1, λοιπόν, φερμουάρ ζάμα στον ΠΑΟΚ, σε κάθε κουβέντα περί πρωταθλητισμού. Να μη λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει επαφή βαθμολογικά με την κορυφή. Όλο το βάρος στο μοντάρισμα.

Σε δυο πράγματα θα κριθεί ο Στέφενς. Πρώτο, να μην έχει κόστος βαρύ ο ΠΑΟΚ όταν στοπρωτάθλημα θα κάνει την κοιλιά του, που δεν την αποφεύγει. Και δεύτερο, σα να βλέπει στον καθρέπτη να γνωρίζει ποιες θα είναι συγκεκριμένα οι διορθωτικές κινήσεις στις μεταγραφές τουΙανουαρίου.

πηγη apodytiriakias.gr

Σχετικά άρθρα