Στην Εντατική για ένα φιλί

Στον Μαρμαρά παραθέριζε 17χρονος Βρετανός με τη μητέρα του και τον αδερφό του. Το βράδυ τα δύο αγόρια είπαν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή στοθέρετρο. Εκεί ο 17χρονος συνάντησε μία πολύ όμορφη Τουρκάλα την οποία και τόλμησε να φιλήσει.

Αργότερα τα δύο αδέρφια χωρίστηκαν και ο έφηβος πήρε τον δρόμο για το ξενοδοχείο. Βρέθηκε ώρες αργότερα γυμνός και μαχαιρωμένος σε κήπο ενός οικήματος στην περιοχή από τους κατοίκους οι οποίοι και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Ο γιατρός κατάφεθε να σταθεροποιήσει την κατάσταση του αγοριού και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο νεαρός έφερε περισσότερες από 12 μαχαιριές στον λαιμό, τον θώρακα, την πλάτη, τη βουβωνική χώρα και τα πόδια, ενώ στα χέρια έφερε πολλά κοψίματα από ξυράφι.

Η αστυνομία παρακολούθησε το περιστατικό από όλες τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό και απεικονίζεται ο έφηβος να περπατά, ενώ δύο άνδρες τον παρακολουθούν και στη συνέχεια του επιτίθενται και θεωρείται πως η επίθεση είναι αποτέλεσμα των ερωτικών περιπτύξεων του αγοριού με την ντόπια, ίσως και ανήλικη Τουρκάλα.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και ώρες αργότερα συνελήφθησαν δύο άνδρες ύποπτοι κατηογορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αρκετές από τις μαχαιριές στο στήθος φέρεται να του έχουν διαπεράσει ακόμη και την καρδιά.

Ο πατέρας του εφήβου καταφθάνει από τη Βρετανία για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, η οποία δεν μπορεί ούτε να μιλήσει από το σοκ και τη θλίψη της…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα