Γκαρσία: «Η τελευταία μου χρονιά…»

 

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση προανήγγειλε ο Πάμπλο Γκαρσία, προχωρώντας στη δήλωση-βόμβα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον αποθέωσαν χθες στην Τούμπα.

Αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε ο Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός χαφ επιφύλασσε μία «βόμβα» μετά το τέλος του προγράμματος για τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» και τους δημοσιογράφους που είχαν βρεθεί στην Τούμπα.

Ο 36χρονος παίκτης τόνισε πως μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα κρεμάσει τα παπούτσια του!

«Ελπίζω να βρω γρήγορα τον ρυθμό μου μετά την περσινή χαμένη σεζόν, γιατί αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία για μένα ποδοσφαιρικά και θέλω να την απολαύσω», ήταν η χαρακτηριστική πρόταση του Γκαρσία και προκάλεσε αμηχανία σε όσους βρίσκονταν γύρω του.

Από εκεί και πέρα, ο πολύπειρος μέσος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον Γιώργο Δώνη, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

«Εγώ ποτέ δεν ζήτησαν να παίζω βασικός σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκα», είπε και πρόσθεσε: «Το μόνο που ήθελα ήταν σεβασμό, όπως εγώ σέβομαι τους πάντες. Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο με χαμόγελο και όχι λυπημένος. Δάγκωσα πολλές φορές τη γλώσσα μου και δεν μίλησα για το καλό του ΠΑΟΚ. Αυτό πίστευα ότι έπρεπε να κάνω κι αυτό έκανα».

Στη συνέχεια, ο Ουρουγουανός ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό του: «Ποτέ δεν είχα παράπονο από τον κόσμο. Ο κόσμος μού πρόσφερε τα πάντα και αυτό είναι ευτυχία για ένα ποδοσφαιριστή».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα για το οποίο μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γκαρσία θυμήθηκε πώς «από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ αυτό θέλουμε. Το πρωτάθλημα», αφήνοντας να εννοηθεί πώς θα ήταν εξαιρετικός επίλογος για την καριέρα του.

Καταλήγοντας, ο Γκαρσία εξέφρασε ενδοιασμούς για το αν θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ, παρά τη δεδηλωμένη πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να τον επαναφέρει στην ομάδα!

«Αν υπογράψω έχει καλώς», είπε για το νέο του συμβόλαιο. «Αν δεν υπογράψω, είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και μπορώ να ζήσω όλα αυτά μαζί της κάνοντας προπονήσεις. Έχω μιλήσει με τον Σαββίδη, αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει».

 

ΠΗΓΗ sport-fm.gr

Σχετικά άρθρα