Ο «γάμος ανοχής» του Τζιμπούρ!

 


Τούρκοι, Γάλλοι και λοιποί Ευρωπαίοι δεν έβγαλαν από… τα κεφάλια τους την «είδηση» για την «ελευθερία» του Τζιμπούρ. Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει μόνο στον sportdog!


Ο Ολυμπιακός δεν λέει ψέματα για το συμβόλαιο που έχει με τον Αλγερινό πρώτο σκόρερ της Λίγκας, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ή αν θέλετε, το περιβάλλονμέσω του ατζέντη του, διασκορπίζουν την «πληροφορία» η οποία δεν απέχει ιδιαίτερα από την πραγματικότητα.

 

Κι αυτό γιατί όπως γνωρίζει ο «σκύλος», Ολυμπιακός και Ραφίκ Τζιμπούρ συμφώνησαν τον περασμένο Γενάρη σε δύο βασικά ζητήματα:

1. Ότι συνεχίζουν μαζί για την επόμενη τριετία
2. Ότι δεν βάζουν όρους και ρήτρες στην επέκταση της συνεργασίας τους, στην περίπτωση που έρθει ανά πάσα στιγμή στον Πειραιά μια καλή, ευνοϊκή (και για τους δύο) πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο και δη της Γαλλίας που προτιμάει ως επί το πλείστον ο διεθνής φορ.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια «συμφωνία κυρίων» μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία έγινε τον χειμώνα για τους εξής λόγους: 
Ο Τζιμπούρ δεν βρήκε εκείνη την εποχή το «καλό συμβόλαιο» που ανέμενε από το εξωτερικό – γι’ αυτό άλλωστε αν θυμάστε είχε καθυστερήσει αρκετά την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να δώσει χέρια με τους «ερυθρόλευκους» – και η διοίκηση του Ολυμπιακού εκτίμησε τη διάθεση του να συνεχίσουν μαζί και για τα επόμενα χρόνια χωρίς να εγείρει υπερβολικές αξιώσεις.

Έτσι, συμφωνήθηκε σαν «δώρο» κατά κάποιο τρόπο και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, να μην παρουσιαστεί «σκληρός» στο μέλλον, εφόσον ο Τζεμπούρ βρει αυτό που θέλει και το προσκομίσει στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Το βέβαιο είναι ότι το ενδεχόμενο πώλησης του Ραφίκ θα «παίζει» ίσως και όλο το καλοκαίρι, με το σχεδιασμό των πρωταθλητών Ελλάδας να έχει προβλέψει την άμεση αντικατάστασή του, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο.

Γι’ αυτό και η πλευρά του διεθνή Αλγερινού «σπέρνει» με ποικίλους τρόπους την πληροφόρηση του «ανοιχτού δρόμου» για κάθε ενδιαφερόμενο…

πηγη sportdog.gr

Σχετικά άρθρα