Μοβ smoky eye: Ένα μοντέρνο look step by step

Το χρώμα του αμέθυστου είναι φέτος, χωρίς αμφιβολία, το νέο μαύρο. Οι τόνοι του θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τη ρομαντική αυτή εκδοχή του μακιγιάζ. Δείτε πώς θα πετύχετε το λουκ βήμα βήμα:

Επιδερμίδα

Δημιουργήστε την τέλεια βάση για το μακιγιάζ απλώνοντας φον ντε τεν, όπως ακριβώς κάνετε με την κρέμα ημέρας σας. Φιξάρετε το αποτέλεσμα με πούδρα και φωτίστε το βλέμμα με κονσίλερ έναν τόνο πιο ανοιχτό. Για ελαφρώς ηλιοκαμένη όψη χρησιμοποιήστε ένα προϊόν bronzer στους κροτάφους.

Μάτια

Με ένα ειδικό μολύβι για τα φρύδια τελειοποιήστε το σχήμα τους. Σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού με μοβ σκιά, δίνοντας έμφαση στην πτυχή του βλεφάρου. Για να πετύχετε το smoky εφέ δημιουργήστε ένα πλάγιο V στην εξωτερική γωνία του ματιού. Εφαρμόστε λιλά περλέ σκιά στην εσωτερική γωνία για να δώσετε την απαιτούμενη ντεγκραντέ αίσθηση στο λουκ. Ολοκληρώστε με βιολετί μάσκαρα.

Xείλη

Πρέπει να είναι διακριτικά βαμμένα για να αναδειχτεί το μοντέρνο αυτό στυλ στα μάτια. Τονίστε το περίγραμμά τους με ένα nude μολύβι και επιλέξτε από την πλούσια χρωματική γκάμα των παστέλ ένα πολύ απαλό μπεζ, ροζ ή λιλά κραγιόν και λιπ γκλος για το μακιγιάζ τους.

Μάγουλα

Τονίστε τις γωνίες και δημιουργήστε τα απαραίτητα κοψίματα στο πρόσωπό σας με ένα βερικοκί ρουζ.

Nύχια

Το γκρι βερνίκι βάζει μια pin-up πινελιά στο μυστηριώδες αυτό μακιγιάζ. Τολμήστε το για ακόμα πιο προχωρημένο αποτέλεσμα στο μανικιούρ σας!

Τop beauty tip

Για αψεγάδιαστη όψη επιλέξτε ένα προϊόν βάσης νέας γενιάς, το οποίο δεν έχει μόνο καλυπτικές ιδιότητες, αλλά λειτουργεί επίσης ως ενυδατικό primer και κονσίλερ που σβήνει τοπικά τις μικροατέλειες.

ΠΗΓΗ: elle.gr

Σχετικά άρθρα