Μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της!

Η Πάολα Φωκά μιλάει για πρώτη φορά μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο περιοδικό You. Η αγαπητή κι επιτυχημένη τραγουδίστρια πριν από περίπου δύο εβδομάδες εισήχθη σε γνωστή ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε γυναικολογικής φύσεως επέμβαση, για να αφαιρέσει ένα ινομύωμα. Η Πάολα Φωκά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και για τις πρώτες σκέψεις που έκανε για την κόρη της Παολίνα.

Σχετικά με την υγεία της δηλώνει: “Σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά! Ένα χειρουργείο έκανα που έπρεπε να γίνειι πολύ πιο νωρίς, αλλά επειδή η Πάολα δεν είναι “σοβαρή” προτίμησε να εμφανιστεί στο μαγαζί παραμερίζοντας το πρόβλημα της. Και ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή η κατάσταση να επιδεινωθεί και να γίνει αυτό που έγινε! Ζητώ συγγνώμη πάντως από τον κόσμο για την απουσία μου!”

Ενώ σχετικά με την κόρη της εκμυστηρευτήκε: “Ανησύχησα που εκείνη ανησυχούσε για μένα και δεν ήθελα να στανοχωρηθεί για τη μαμά της. Ευτυχώς ήταν στα καλύτερα χέρια αυτές τις ημέρες, στα χέρια της μητέρας μου. Το μυαλό μου ήταν μόνο στο να μη σκεφθεί κάτι κακό για τη μαμά της! Αυτή η επέμβση ήταν κάτι απλό που πέρασε”.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Σχετικά άρθρα