To πρώτο του δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα

Ο Kanye West αποκάλυψε το δώρο που του έκανε η Kim Kardashian για την πρώτη του Γιορτή του Πατέρα. Ο ίδιος έσπασε την πολιτική του περί ιδιωτικής ζωής και έδωσε λεπτομέρειες στο twitter για το δώρο του. Ανήρτησε μία φωτογραφία με δύο “ποντίκια” της Apple που έφεραν την υπογραφή των ιδρυτών της εταιρείας Steve Jobs και Steve Wozniak.

“Ένα από τα άλλα δώρα που μου χάρισε το κορίτσι μου για τη γιορτή του πατέρα” έγραψε πάνω από τη φωτογραφία. Η Kim γέννησε στις 15 Ιουνίου και την επομένη ο Kanye γιόρτασε ως πατέρας για πρώτη φορά. Ο ράπερ που δεν είναι γνωστός για τη σεμνότητά του, πρόσφατα συνέκρινε τον εαυτό του με τον αείμνηστο Jobs σε συνέντευξη με τους New York Times.

Αναφερόμενος στον εαυτό του σε τρίτο ενικό είπε: “Πιστεύω ότι ο Kanye West θα είναι κάτι παρόμοιο με τον Steve Jobs. Αναμφισβήτητα είμαι ο Steve του ίντερνετ, της μόδας, του πολιτισμού. Μακράν! Ειλικρινά αισθάνομαι έται επειδή ο Steve πέθανε, είναι όπως΄οταν πέθανε ο Biggie και ο Jay-Z μπόρεσε να γίνει Jay-Z”.

Ο Kanye θεωρεί τον Wozniak πολύ καλό του φίλο και γκουρού της τεχνολογίας. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι επελέγη να δει τη νεογέννητη κόρη του διάσημου ζεύγους, ακόμη και πριν από τον ίδιο τον αδερφό της Kim, Rob Kardashian.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα