Η Rihanna του τελείωσε οριστικά!

Ο Chris Brown έχει λόγο να γελάει ξανά… και ο λόγος ονομάζεται Karrueche Tran, η οποία σύμφωνα με τους φίλους του είναι η αιτία που τον κάνει να χαμογελά, να είναι ήρεμος και δημιουργικός.

Πριν από μήνες ο Brown παράτησε την Karrueche στα κρύα του λουτρού για να επιστρέψει στην αγκαλιά της αγαπημένης του Rihanna καθώς φαινόταν ότι είχαν ακόμη να ζήσουν λίγες στιγμές ακόμη. Μετά μέσω twitter άρχισε η ανταλλαγή ‘πυροβολισμών” ώσπου η Rihanna επέλεξε να διασκεδάζει με φίλες της γυρνώντας τον κόσμο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Diamonds, ενώ ο Chris Brown φημολογείται εντόνως ότι συγκατοικεί πλέον με την Karrueche, η οποία έχει μεταφέρει όλα της τα ρούχα και αντικείμενα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Μπορεί το ζευγάρι να μην εμφανίστηκε μαζί στα BET Awards (Black Entertainment Television) αλλά στο πάρτι μετά δεν μπορούσε ο Chris να πάει μόνος του. Λέγεται ότι και στη διάρκεια των βραβείων εκείνη βρισκόταν στα παρασκήνια, απ’ όπου και ανήρτησε φωτογραφία “καλή τύχη μωρό μου” την οποία και διέγραψε ώρα αργότερα.

Φίλοι του ανέφεραν ότι η Karrueche μιλούσε διαρκώς στον Chris που είχε πολύ άγχος, του έλεγε να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να βγει και να κάνει ό,τι κάνει πάντα με επιτυχία. “Η Kae ξέρει ακριβώς να του λέει αυτό που πρέπει. Όποτε εκείνη είναι κοντά του αυτός φωτίζεται. Τον ολοκληρώνει και απλώς κάνουν… κλικ! Είναι ευτυχισμένος γιατί αυτή τον κάνει ευτυχισμένο”, λέει πηγή.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα