«Η πολιτική του “Ναι σε όλα” συνεχίζεται»

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας, εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, με αφορμή τη συνάντηση του Γ. Βρούτση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Aναλυτικά η δήλωση του κ. Χαϊκάλη:

“Η πολιτική του “Ναι σε όλα” συνεχίζεται από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας ο οποίος βλέπει θετικό το κλίμα στις συζητήσεις με την Τρόικα που ζητά περισσότερες απολύσεις, περαιτέρω μείωση μισθών, αλλά και νέες εισφορές προς τις επιχειρήσεις, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα των 450 εκ. ευρώ του ΟΑΕΕ.

Πώς να μην τα βλέπει θετικά τα πράγματα ο κ. Υπουργός εφόσον ο πρωθυπουργός αντάμειψε την “καλή” δουλειά του κ. Βρούτση αφήνοντάς τον στην ίδια θέση και επιτρέποντάς του να συνεχίσει τον Αρμαγεδώνα που έχει εξαπολύσει κυβέρνηση και Τρόικα εναντίον των εργαζομένων.

Απλά να υπενθυμίσουμε στους ιθύνοντες ότι η πολυεπιδιωκόμενη αύξηση της παραγωγικότητας δεν θα έρθει από την απαξίωση των μισθών και τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, αλλά από πολιτικές που θα στηρίξουν την ανάπτυξη και θα αντιμετωπίσουν τον εργαζόμενο σαν επένδυση και όχι σαν κόστος

Σχετικά άρθρα