Η εξομολόγηση της… ώριμης Paris Hilton

Η Paris Hilton είναι πλέον 32 χρονών και απέχει μακράν από το κορίτσι που είχαμε συνηθίσει, με τις ξανθές μπούκλες, τα ξέφρενα πάρτι, τον κακομαθημένο τρόπο ζωής και τα πανάκριβα ρούχα. Μπορεί ακόμη ο τρόπος ζωής της να είναι εξεζητημένος και πολυτελέστατος, αλλά θα πείτε ότι είναι κληρονόμος των Hilton, δεν γίνεται διαφορετικά. Κι όμως για όσους δεν το γνωρίζουν και η ίδια η Paris ακολουθεί κατά πόδα τον δαιμόνιο παππού της, καθώς τον επόμενο χρόνο ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη δική της αλυσίδα ξενοδοχείων, ενώ ήδη έχει στο ενεργητικό της 17 προσωπικά αρώματα, 45 καταστήματα κι 1,5 δισ. δολάρια κέρδος από τα δικά της προϊόντα.

“Μεγάλωσα κι ωρίμασα. Στα 20 μου απλώς μάθαινα τον εαυτό μου και τώρα αισθάνομαι ότι επιτέλους ξέρω ποια είμαι. Αποφεύγω τους μπελάδες και μένω μακριά από αρνητικούς ανθρώπους. Δεν βγαίνω και τόσο συχνά εκτός κι αν πρόκειται για δουλειά. Είμαι ευτυχισμένη να είμαι επιχειρηματίας και να ασχολούμαι με σημαντικότερα θέματα”, τόνισε η Paris σε συνέντευξή της στη Mirror.

Όσο για την πορνοταινία που έγινε επιτυχία στο διαδίκτυο και στη συνέχεια πήρε η ίδια τα δικαιώματα μηνύοντας τον σύντροφό της που την εξέθεσε ανεπανόρθωτα ανέφερε: “Ήταν το πιο επώδυνο γεγονός που συνέβη στη ζωή μου. Δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο. Ήταν ο σύντροφός μου με τον οποίο ήμουν κάποια χρόνια, τον αγαπούσα πραγματικά και τον εμπιστευόμουν. Ήταν παραβίαση των πάντων! Πληγώθηκα και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που είναι δύσκολο για εμένα να εμπιστευτώ ξανά τον οποιονδήποτε ιδίως τους άνδρες, γιατί είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορείς να κάνεις σ’ έναν άνθρωπο”.

Η Paris ήταν 21 χρονών όταν ο σύντροφός της Rick Salomon τους μαγνητοσκόπησε να κάνουν sex και δημοσίευσε το βίντεο στο ίντερνετ υπό τον τίτλο “1 Night in Paris”. Προκλήθηκε παγκόσμιος σάλος και η κληρονόμος έγινε δακτυλοδεικτούμεη ντροπιάζοντας το όνομα των Hilton. Σήμερα η Pris θεωρεί απαράδεκτο οι νεαρές στάρλετ να ανεβάζουν από μόνες τους sex tapes ώστε να… ενισχύσουν τη φήμη τους: “Είναι πολύ περίεργο για εμένα ναβλέπω κορίτσια να το κάνουν επίτηδες για να δημιουργήσουν καριέρα και πιστεύω ότι είναι αξιολύπητο και αηδιαστικό”.

Πέρα από την πορνοταινία, στα αρνητικά… στιγμιότυπα της ζωής της ανήκουν οι 23 ημέρες φυλακή για παραβίαση των όρων αναστολής λόγω παραβάσεων του ΚΟΚ, η σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η σύλληψη για υποτιθέμενη κατοχή μαριχουάνας, η καταδίκη σε κοινωνική εργασία και θεραπεία σε κλινική απεξάρτησης.

Σχετικά άρθρα