"Πρωτάθλημα και Κύπελλο"

O Δημήτρης Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο Μουντιάλ νέων, όσο και για το νέο ΠΑΟΚ που χτίζει ο Χιουμπ Στέφενς.

 

Για τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής:«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι, τώρα το πρόγραμμα έχει λίγη ξεκούραση και ακολουθεί η προετοιμασία για την ομάδα».

Για το αν αδικεί την Εθνική ο αποκλεισμός: «Ίσως δεν υπολογίσαμε όσο έπρεπε το ματς με το Ουζμπεκιστάν και το πληρώσαμε».

Για τα κέρδη του ίδιου από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ: «Κέρδισα εμπειρίες. Ήμουν ένα μήνα με την Εθνική, με τα παιδιά ήμασταν μία οικογένεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις του: «Σταμάτησα στις 2 Ιουνίου τις υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ και στις 3 Ιουνίου ξεκίνησα την προετοιμασία με την Εθνική. Στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν μία χρονιά που περιείχε το ντεμπούτο μου στην ανδρική ομάδα, θα μπορούσα να έχω και άλλες συμμετοχές, αλλά δεν μου το επέτρεψαν κάποιοι τραυματισμοί. Θα δουλέψω για να ζήσω ακόμη περισσότερες εμπειρίες με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική».

Για το νέο ΠΑΟΚ του Στέφενς και τις προσδοκίες του: «Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κ . Σαββίδης πήρε έναν μεγάλο προπονητή, τον κ. Στέφενς. Έγιναν σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Θέλουμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο. Με αυτές τις προσθήκες πάμε για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τις ατομικές του φιλοδοξίες στη νέα σεζόν: «Πολλή δουλειά με τον κ. Στέφενς, θα προσπαθήσω να πάρω όσα περισσότερα ματς γίνεται, να είμαι δυνατός στον ανταγωνισμό και στο τέλος να δω τι έχω καταφέρει».

Γι΄ αυτό που θέλει να ξεχάσει από την περσινή σεζόν: «Η κακή στιγμή ήταν η κόκκινη κάρτα στο «Κλ. Βικελίδης» και το πέναλτι που δόθηκε από τον κ. Βοσκάκη. Μόνο στην Ελλάδα σφυρίζονται αυτά. Ήταν δύσκολη στιγμή, την ξεπέρασα, αλλά δεν θέλω να την ξαναζήσω».

Για την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία: « Θα έχω μία περίοδο 10-12 ημερών για να ξεκουραστώ και στη συνέχεια θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία, στην Αυστρία».

 

πηγη sportdog.gr

Σχετικά άρθρα