Βενιζέλος: Η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα

Άδικη θεωρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για την Ελλάδα και τους Έλληνες που καταβάλουν πολλές προσπάθειες για την έξοδο από την κρίση, την εντύπωση που δημιουργείται κάθε φορά που η τρόικα επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς αναδεικνύονται μόνο τα ανοιχτά ζητήματα και τα προβλήματα.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε τη σχετική υπογράμμιση κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους επικεφαλής της τρόικας, στη διάρκεια της οποίας έγινε επισκόπηση του σημείου στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις με όλα τα επιμέρους υπουργεία.

Όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση της Ιπποκράτους, “ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε την ανάγκη οι επισκέψεις της τρόικας να λειτουργούν έτσι ώστε να αναδεικνύονται τα μεγάλα επιτεύγματα της χώρας και οι προοπτικές που έχει πλέον η Ελλάδα για οριστική έξοδο από την κρίση και για ανάκτηση της θέσης της μέσα στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και όχι να αναδεικνύονται μόνο τα ανοικτά ζητήματα και τα προβλήματα, τα οποία πολλές φορές επαναλαμβανόμενα, δημιουργούν μία άδικη εντύπωση και δεν συμβάλλουν στην ενθάρρυνση της ελληνικής κοινωνίας, η οποία περιμένει αναγνώριση των θυσιών της και χειροπιαστά δείγματα προόδου

Σχετικά άρθρα