"Πλέει" σε πελάγη… έρωτα η Ireland

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της, σέρφερ Slater Trout και πλέοντας στα νερά του ποταμού στο Άινταχο γιόρτασε την 4η Ιουλίου και Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η 17χρονη Ireland Baldwin, κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger.

Κι αν το νεαρό μοντέλο μένει ακόμη με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες, ξεκλέβει λίγο χρόνο μία φορά τον μήνα να επισκέπτεται τον αγαπημένο της.

“Καλή 4η Ιουλίου. Έτοιμη να αρχίσω ταξίδι για κατασκήνωση με τον @slatertrout. Ελπίζω όλοι να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας!” έγραψε κάτω από τη φωτρογραφία όπου δίνει ένα καυτό φιλί στον 18χρονο αγαπημένο της.

Η Ireland είναι πολύ ερωτευμένη με τον Slater και μάλλον έχει και την ανάλογη ανταπόκριση καθώς οι δυο τους φαίνεται να μοιράζονται κοινά πάθη και ίδιες συνήθειες. “Δεν έχω γνωρίσει άλλον πιο απίθανο άνθρωπο από τον Slater. Θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερός μου φίλος. Κάνουμε βλακώδη πράγματα δημοσίως και ιδιαιτέρως ή οπουδήποτε και πάντοτε γελάμε πολύ”.

Αλλά και ο Slater συμπληρώνει: “Δεν κάνουμε φυσιολογικά πράγματα. Πάμε ‘βαρκάδα’ πάνω στη σανίδα του σερφ με τη συνοδεία φαλαινών στο Μάουι. Έχουμε πολλά Αθλητικά ραντεβού αλλά και πολλά ρομαντικά επίσης. Όπως για παράδειγμα θα βγούμε να κοιτάζουμε τα αστέρια ή θα πάμε πεζοπορία ή να βγάλουμε έξω τους σκύλους”.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα