«Περνάω πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά»

Η πολύ γνωστή ηθοποιός και πρώην κριτής του “Υour face sounds familiar”, Μπέσυ Μάλφα, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, όπου μιλά για όλους και για όλα.

Δηλώνει πως περνάει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά, ότι προσωρινά εργάζεται στο θέατρο αλλά αν τα πράγματα έρθουν πιο δύσκολα είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε δουλειά προκειμένου να ζήσει την οικογένεια της, ακόμη και καθαρίστρια.

“Περνάω πάρα πολύ δύσκολα. Προς το παρόν δουλεύω στο θέατρο. Ως άνθρωπος δεν ήμουν ποτέ ματαιόδοξη. Όταν θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, θα αναγκαστώ να κάνω και άλλες δουλειές. Τι είχαμε, τι χάσαμε”.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα άντεχε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τραγούδι, εάν δεν έβρισκε δουλειά σαν ηθοποιός απαντά: “Το είχα κάνει στο παρελθόν. Είναι δύσκολη δουλειά, απαιτεί ώρες αϋπνίας και κούρασης .Δεν μου ταίριαζε αυτός ο τρόπος ζωής, έχοντας οικογένεια, γιατί έπρεπε να δουλεύω βράδυ. Όμως, θα κάνω τα πάντα για να ζήσω την οικογένεια μου. Θα μπορούσα να καθαρίζω και σπίτια. Δεν έχω πρόβλημα. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι περηφάνια”.

Σχετικά άρθρα