Σεβίλλη τάζει στον Τζιμπούρ ο Τσάρτας!

Δημοσίευση: 6/7/2013

 

Στο χτεσινοβραδινό ρεπορτάζ του fatgames σας ενημερώσαμε πως ο Τζιμπούρ, μετά τη συνάντηση με Μαρινάκη, είχε εκτός Αθηνών ραντεβού αργά με ατζέντη για να μιλήσει για ομάδα της Ισπανίας. Σε συνέχεια του αποκλειστικού μας ρεπορτάζ, σήμερα αποκαλύπτουμε νέες λεπτομέρειες.

Ο Τζιμπούρ συναντήθηκε στο Λουτράκι με τον Βασίλη Τσάρτα γύρω στις 11 χτες το βράδυ. Εκείνος τον διαβεβαίωσε πως έχει τη δυνατότητα να τον πάει στην Σεβίλλη αλλά και σε ομάδες (δύο) της Πρέμιερ Λιγκ. Η Σεβίλλη, ομάδα στην οποία έπαιξε και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι ο Τσάρτας, αναζητά επιθετικούς, μιας και χάνει τον πρώτο σκόρερ της Πριμέρα, Αλβάρο Νεγρέδο, για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτυ είναι έτοιμη να καταβάλει 30 εκ ευρώ για να τον αποκτήσει και για τον οποίο επίσης ενδιαφέρθηκαν Ατλέτικο και Τόττεναμ.

Αν πέσει όντως τέτοιος “μποναμάς” από Λονδίνο, που θεωρείται περίπου βέβαιο, τότε η Σεβίλλη δε θα έχει πρόβλημα να δώσει ένα καλό συμβόλαιο στον Τζιμπούρ, (μαζί με μια ρήτρα 1,5 αν ο παίκτης τηρήσει την υπόσχεση στον Μαρινάκη…), ποντάροντας μεταξύ άλλων και στον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ. Προσφέροντάς του έτσι και την ευκαιρία να αγωνιατεί στην Πριμέρα, που ο Αλγερινός όπως είναι λογικό, προτιμά με “χίλια” έναντι Τουρκίας και Ρωσίας, αλλά και ΠΑΟΚ.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες, σε λίγο.
Ακολουθεί το χθεσινοβραδυνό αποκλειστικό ρεπορτάζ, με τη συνομιλία μεΤζιμπούρ και την αποκάλυψη για το ραντεβού του με Μαρινάκη:

 

5/7/2013  Τζιμπούρ στο fatgames.gr: “Αύριο, ίσως να ξέρω…”

 

Παρά την πληροφόρηση που υπήρχε, αλλά και την φημολογία (επειδή είναι… παράξενος στην επικοινωνία ο “τρομοκράτης”), το fatgames επιχειρεί εδώ και μέρες να επικοινωνήσει μαζί του και αυτήν τη φορά, το τηλέφωνο ούτε κλειστό ήταν, ούτε το τυποποιημένο μήνυμα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας άργησε τόσο να ακουστεί, όπως όταν κανείς καλεί σε κάποιον που έχει πάει στο εξωτερικό. Απάντησε αμέσως και μάλιστα ήταν σε πολύ καλή διάθεση:

Fg: Καλησπέρα Ράφικ από Θεσσαλονίκη, σου τηλεφωνώ από το site fatgames.gr. Είσαι καλά;

Ρ.Τζ: Καλησπέρα, καλά είμαι.

Fg: Στην Ελλάδα βρίσκεσαι;

Ρ.Τζ.: Ναι, ναι, στην Αθήνα είμαι.

Fg: Mήπως ξέρεις να μου πεις, αν θα συνεχίσεις στον Ολυμπιακό, αν θα προτίμησεις τον ΠΑΟΚ ή αν ετοιμάζεσαι να φύγεις εκτός Ελλάδας;

Ρ.Τζ: Δε θέλω να μιλήσω ακόμη γι αυτό. Αλλά… και δεν ξέρω να σου πω, για να λέω αλήθεια.

Fg: Οκ… Αύριο… θα ξέρεις;

Ρ.Τζ: (Γέλια) Χα, χα, χα! Μπορεί! Ίσως να ξέρω αύριο…

Fg: Κανένα πρόβλημα… Σου τηλεφωνώ αύριο ξανά λοιπόν! (Γέλια)

Ρ.Τζ: Χαχαχα! Εντάξει! Νο problem! Τα λέμε αύριο!

Fg: Μόνο κάτι τελευταίο. Έκανες συνάντηση με τον κύριο Μαρινάκη;

Ρ.Τζ: Δε θέλω να το σχολιάσω αυτό. Αύριο είπαμε… Καληνύχτα. (γέλια)

Fg: Αύριο! Καληνύχτα κι ευχαριστώ πολύ.

Τώρα… αύριο… δε γνωρίζω αν θα απαντήσει στην κλήση μου. Ούτε και μπορώ να εκτιμήσω, αν η τόσο καλή του διάθεση, αμέσως μετά το ραντεβού με Μαρινάκη, είναι καλός ή κακός οιωνός και για ποιον… Γνωρίζω όμως με βεβαιότητα κάποια πράγματα:

α) Το ραντεβού Μαρινάκη – Τζιμπούρ έγινε. Ο Ολυμπιακός δεν θα το επιβεβαιώσει εύκολα, διότι επικοινωνιακά δεν θέλουν να χρεωθούν μια κίνηση ανησυχίας.

β) Το πιο απίθανο από όλα τα ενδεχόμενα, είναι ο Τζιμπούρ να συνεχίσει στον Ολυμπιακό

γ) Αυτήν την ώρα, συναντάται με άλλον ατζέντη, σε περιοχή εκτός Αθηνών, που του έφερε πρόταση από την Ισπανία…
Ακολουθεί η αποκάλυψη του fatgames.gr για Μαρινάκη – Τζιμπούρ, που αναρτήθηκε γύρω στις 21.30:

 

Αποκλειστικό: Κρίσιμο τετ α τετ, Μαρινάκη – Τζιμπούρ!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του fatgames.gr ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει επιστρέψει από το πρωί σήμερα στην Αθήνα και για απόψε έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο ενδέχεται να είναι ήδη σε εξέλιξη. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει σήμερα κιόλας απολύτως τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Η οποία, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί στο χτεσινό μας ρεπορτάζ, είναι κάπως μπλεγμένη…

Αναλυτικά και συγκεκριμένα, οι δυο πλευρές ΔΕΝ έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Εάν λοιπόν ο Αλγερινός θέλει εν τέλει να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. Ο παίκτης έχει μια συμφωνία “κυρίων” με τον Μαρινάκη, ότι αν πάει στο εξωτερικό, θα ενεργοποιήσουν μια προσυμφωνία ανανέωσης, με μια ρήτρα ύψους 1,5 ευρώ, ώστε να καρπωθεί ο Ολυμπιακός ένα όφελος. Εφόσον βεβαίως συνεχίσουν να είναι όλα καλά μεταξύ τους… Γιατί τα παράπονα του Τζιμπούρ δεν ήταν ποτέ προσωπικά από τον Μαρινάκη, αλλά από Μίτσελ και άλλο παραγοντικό και… δημοσιογραφικό περιβάλλον της πειραιώτικης ΠΑΕ. Θα συνεχίσουν να είναι καλές μετά την εμπλοκή ΠΑΟΚ;

Πολλά θα εξαρτηθούν από το κλίμα στην αποψινή συνάντηση των δύο, εκτός πιθανότατα από ένα: Η παραμονή του Αλγερινού στο λιμάνι, κατά πάσα πιθανότητα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Το εάν ο τζιμπούρ θα πάει τελικώς στην Ρωσία ή την Τουρκία (που επιθυμούν ο Μαρινάκης και ο συμπατριώτης του Τζιμπούρ ατζέντης), αν θα προτιμήσει τον ΠΑΟΚ ή αν εξελιχθεί σε κάτι σημαντικότερο από ένα απλό ενδιαφέρον, αυτό που παρουσιάστηκε χτες για εκείνο από ομάδα της Ιβηρικής, προς το παρόν είναι άγνωστο.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε από δω.

 

πηγη fatgames.gr

Σχετικά άρθρα