Κλέβουν βενζίνη από τουρίστες

Στο στόχαστρο των κλεφτών έχουν μπει πλέον και αρκετοί παραθεριστές που έρχονται στην Κρήτη για να περάσουν λίγες μέρες διακοπών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μετά και τους ντόπιους, που βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους ή αυτά που ενοικιάζουν χωρίς βενζίνη ενώ λίγο πριν έχουν φουλάρει.

Οι περισσότεροι μπαίνουν σε μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ ορισμένοι και σε κίνδυνο από τη θρασύτητα των κακοποιών που πειράζουν τα ντεπόζιτα.

Τελευταίο θύμα όπως καταγγέλλει στο cretalive αξιωματικός του ελληνικού Στρατού που βρέθηκε εδώ με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές. Ενοικίασαν αυτοκίνητο από το Ηράκλειο με σκοπό να δουν όσα περισσότερα μέρη της Κρήτης μπορούν… Χθες βρέθηκαν στο Ελαφονήσι, όπου αποφάσισαν να κάνουν ένα μπανάκι στο πανέμορφο θέρετρο δυτικά της Κρήτης.

Φεύγοντας από το Ελαφονήσι διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο έδειχνε να μην έχει βενζίνη, αν και λίγο πριν είχαν φουλάρει! Πήγαν στο πλησιέστερο βενζινάδικο απορημένοι, αλλά ο αξιωματικός ζήτησε να το γεμίσουν ξανά. Και τότε είδαν ότι η βενζίνη… έτρεχε στο δρόμο με τον κίνδυνο ανάφλεξης πολύ πιθανό.

Στο πρατήριο κινητοποιήθηκαν για να μην γίνει καμιά έκρηξη και σταμάτησαν την τροφοδοσία απομακρύνοντας τους άλλους πελάτες- οδηγούς. Στη συνέχεια έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο διαπιστώνοντας ότι ήταν… πειραγμένο ‘το κολάρο που πάει στο ντεπόζιτο.

“Δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται

Σχετικά άρθρα