«Σκέφτομαι την πρόταση του ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι Εμμανουέλε Καλάιο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, ,μίλησε στον Arena fm και επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι του έχει γίνει πρόταση από τον «δικέφαλο».

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Νάπολι και προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Ιταλία. Μου έχει γίνει πρόταση από τον ΠΑΟΚ όπως και από άλλες δυο ομάδες του “Καμπιονάτο”, τις οποίες θα συζητήσω με τους ανθρώπους της Νάπολι και θα αποφασίσω.Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόταση του ΠΑΟΚ η οποία μου γνωστοποιήθηκε μια βδομάδα πριν. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που ενδιαφέρθηκαν για μένα, είναι μια προοπτική που με ενδιαφέρει, πάντως προτεραιότητα μου είναι μείνω στην Ιταλία».

Για το συμβόλαιο που του πρόσφεραν:
«Ήταν πολύ καλή η πρόταση που μου έκανε ο ΠΑΟΚ, μου προσέφεραν δύο χρόνια συμβόλαιο και πολύ καλή αμοιβή, ήταν μια δελεαστική πρόταση για μένα αλλά έχω και κάποιες άλλες προτάσεις που εξετάζω. Όπως είπα θα ήθελα να μείνω στην Ιταλία και να βρω εδώ μια ομάδα για ένα-δυο χρόνια ακόμα. Άμα όμως δεν προχωρήσουν οι συγκεκριμένες προτάσεις τότε θα εξετάσω και την πιθανότητα να έρθω στην Ελλάδα».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:
Ξέρω ότι θα παίξει στο Τσάμπιονς λιγκ και ότι τα πήγε πολύ καλά στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Επίσης ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά επίσης ξέρουμε και τον ΠΑΟΚ που είναι μια ισχυρή ομάδα και πολύ οργανωμένη.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρό και την Εθνική Ελλάδος :
Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου εδώ και πολλά χρόνια, με ποιοτικούς παίκτες, ξέρω τον Καραγκούνη που έπαιζε Ιταλία και τον Σαμαρά που είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό αλλά για να βελτιωθεί θα πρέπει να ποντάρει στους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

 

πηγη sportdog.gr

Σχετικά άρθρα