Τα χτενίσματα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ και καλό θα ήταν να μάθετε ποια χτενίσματα είναι στη μόδα.

Πιασμένα ή ανάλαφρα στους ώμους , ίσια ή σγουρά όποιο στιλ και αν διαλέξετε το θέμα είναι να νιώθετε σέξι και αέρινη, γιατί όπως και να έχει είναι καλοκαίρι και χρειάζεστε ένα χαλαρό και σικάτο χτένισμα.

Το Daily Makeover σας αποκαλύπτει μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα του καλοκαιριού.

Η γυαλισμένη χαμηλή αλογοουρά: Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα που το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε λίγο αφρό στις ρίζες των μαλλιών σας και να τραβήξετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και κάτω σε μια χαμηλή αλογοουρά αφού πρώτα έχετε περάσει τα μαλλιά σας με το σίδερο. Τέλος πιάστε μια χαμηλή αλογοουρά και είστε έτοιμη.

Χαλαρές και σέξι μπούκλες: Οι ανάλαφρες μπούκλες ή αλλιώς τα χαλαρά κύματα είναι από τα απόλυτα στιλ του καλοκαιριού. Για να πετύχετε το χτένισμα αυτό χρειάζεται τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά χωρίς το θερμό αέρα από το πιστολάκι. Ο αφρός μαλλιών είναι και πάλι το όπλο σας για να πετύχετε το λουκ που θέλετε και αφού λουστείτε χωρίστε τα μαλλιά σας σε έξι μέρη και στριφογυρίστε τις τούφες. Στερεώστε με ένα κοκαλάκι και αφού περάσει λίγη ώρα αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα .Έτσι θα δημιουργήσετε τις τέλειες ανάλαφρες μπούκλες και θα τελειοποιήσετε το χτένισμά σας με τη βοήθεια αφρού.

Σικάτος κότσος: Ο κότσος είναι το πιο σικάτο χτένισμα που πάντα καταφέρνει να κόψει την ανάσα. Μπορείτε, λοιπόν, να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό κότσο και να τα γυρίσετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Σφιχτός, χαλαρός, ψηλός ή χαμηλός , με στολίδια ή απλός, περίτεχνο σινιόν ή αναμαλλιασμένος, ο κότσος κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις.

Σχετικά άρθρα