Το απόλυτο μακιγιάζ της παραλίας

Το μακιγιάζ σας, σας απασχολεί συχνά-πυκνά και όχι άδικα αφού είναι εκείνο που αναδεικνύει τέλεια τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και σας μεταμορφώνει σε απόλυτη καλοκαιρινή θεά. Τι γίνεται όμως τώρα που λιώνετε από τη ζέστη και το δέρμα σας δεν αντέχει και πολύ το μακιγιάζ, αλλά θέλετε να κόψετε την ανάσα ακόμη και στην παραλία με το υπέροχο μακιγιάζ σας; Διάβαστε παρακάτω ποιο είναι το μακιγιάζ εκείνο που είναι τέλειο για την παραλία και εντυπωσιάστε χωρίς προηγούμενο με όπλο σας το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ!

Το μέικ-απ του καλοκαιριού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αφού η κατάλληλα απόχρωση για το δέρμα σας το καλοκαίρι γίνεται σκέτο βάσανο και για πολλές είναι η απόλυτη σπαζοκεφαλιά! Άλλο χρώμα επιλέγετε όταν ξεκινάτε τα πρώτα μπάνια, άλλο χρώμα διαλέγετε όταν έχετε πάρει λίγο χρώμα και όταν πλέον μαυρίσετε για τα καλά πρέπει πάλι να αλλάξετε την απόχρωση του μέικ-απ σας! Ο αντηλιακός δείκτης προστασίας καλό είναι να είναι ενσωματωμένος στο μέικ-απ, έτσι ώστε να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα και να μη χρειάζεται να απλώνετε πρώτα την κρέμα και μετά το μέικ-απ.

Το μπρόνζερ είναι το μαγικό εργαλείο του καλοκαιριού που σας χαρίζει σέξι ηλιοκαμένα χρώμα. Για φυσικό αποτέλεσμα απλώστε μια πινελιά στη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα έτσι ώστε να φαίνεται σαν να καήκατε γλυκά από τον ήλιο.

Το μακιγιάζ των ματιών όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολη υπόθεση κάτω από το νερό και εδώ καλά θα κάνετε να επενδύσετε στην αδιάβροχη μάσκαρα και το αδιάβροχο αι-λάινερ για να εντυπωσιάσετε.

Τέλος, όσον αφορά τα χείλη σας, το ιδανικό μακιγιάζ είναι φυσικά το πιο φυσικό. Το κόκκινο κραγιόν στην παραλία δεν είναι η καλύτερη επιλογή αφού είναι ένα πολύ έντονο χρώμα. Τα λιπ-γγκλος σε ανοιχτή σχεδόν φυσική απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για φυσική λάμψη στην παραλία.

Σχετικά άρθρα