Ξεχωριστές δημιουργίες

“Les autres parlent, moi je travaille” P.Picasso

*Oταν οι άλλοι μιλάνε, εγώ δουλεύω

Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει ακόμα κι αν μιλάς.

Γιατί εγώ μιλάω. Για την ακρίβεια μιλάω συνέχεια αν αυτό βοηθάει τους ανθρώπους που με πλησιάζουν, αν τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα, και αν τους κάνω να γελάσουν με την καρδιά τους.

Αυτά στην σκηνή.

Στο παρασκήνιο, εκεί που γίνεται όλη η σκληρή δουλειά, δουλεύω νυχθημερόν έχοντας για συμμάχους, το μυαλό, την καρδιά και ανθρώπους που με στηρίζουν ηθικά και πρακτικά.

Ξεκίνησα πριν οκτώ περίπου χρόνια, έχοντας ήδη δύο πτυχία, άλλων διακεκριμένων αποστολών, με αφορμή την γέννηση της μεγάλης μου κόρης.

Με παιδικά τι σερτ, και απλά ζωγραφικά σχέδια που σχεδίαζα τα βράδια που κοιμόταν δίπλα μου. Σε ένα μόλις χρόνο έγιναν αποκλειστικά γυναικεία, έκαναν είσοδο στα καλύτερα καταστήματα της Ελλάδας, (simple caractere, Galle. Attica κλπ) και σε έναν επόμενο, μέσω της έκθεσης PretParis στο Παρίσι σε χώρες όπως Σ.Αραβία, Αμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία, Ολλανδία, κ.α

Το μότο των ρούχων “Seriously chic Clothes for wives &mistresses” είχε τελικά απήχηση σε όλες τις γυναίκες και το έδειχναν έμπρακτα.

Τα ρούχα φόρεσαν Ε. Μενεγάκη, Π.Τσαπανίδου, επιλέχθηκαν για φωτογράφηση από την γκουρού στιλίστρια Α.Κατσαίτη.

Η φιλοσοφία των ρούχων είναι η άνεση, τα απαλά υφάσματα, το έξυπνο fitting που κολακεύει, οι προσιτές τιμές.

Ο λόγος που τα κάνει ξεχωριστά, τα prints τους.

Όλα ζωγραφιές, συνήθως ακουαρέλες φινιρισμένες με λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες από μελάνι, που μεταφέρονται στα ρούχα με ειδική επεξεργασία για να διατηρηθούν αναλλοίωτες στον χρόνο και την χρήση.

Πολλές φορές μέσα στα σχέδια κρύβονται έντεχνα ερωτικά μηνύματα, αρχικά, και κώδικες.

Τα ρούχα ZIZI’S συμπληρώνουν φέτος το κομμάτι του κύκλου που άνοιξαν, με τα παιδικά, και τον Σεπτέμβρη θα παρουσιάσουν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά παιδικών που θα περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες από την γέννηση μέχρι δέκα ετών.

Και φυσικά θα υπάρχει σειρά Mother-Daughter.

Σύντομα όλη η συλλογή των γυναικείων αλλά και των παιδικών θα διατίθεται αποκλειστικά στο ομώνυμο eshop.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε τα ρούχα στην σελίδα στο facebook ή στο ατελιέ μας.

https://www.facebook.com/zizisGR?ref=hl

Νομίζω όμως πως είπα πάρα πολλά και δεν το συνηθίζω, καθόλου, για την δουλειά μου.

Αν είναι καλή, μιλάει πάντα από μόνη της.

Και αυτό για όλους όσους δουλεύουμε με την καρδιά μας και όλο μας το ‘είναι” για τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας, είναι κέρδος πολύτιμου χρόνου!

Εξ’ αλλού η “Μαγεία είναι παντού

Σχετικά άρθρα