Ποιες τροφές αντικαθιστούν το κρέας;

11 Ιουλίου 2013
Πώς μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ταυτόχρονα να προσλαμβάνουμε τις ίδιες θρεπτκές ουσίες; Υπάρχουν τροφές που μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας;



Οι αρνητικές επιπτώσεις της κατανάλωσης κρέατος



Η συνεχής πρόσληψη κόκκινου κρέατος είναι από τους βασικούς παράγοντες πρόκλησης καρδιαγγειακών νοσημάτων αλλά και διαφόρων μορφών καρκίνου, ειδικά όταν οι καθημερινές διατροφικές συνήθειες περιλαμβάνουν επεξεργασμένο κόκκινο κρέας όπως είναι τα λουκάνικα, αλλαντικά όπως η μορταδέλλα και τα σαλάμια καθώς περιέχουν μεγάλες ποσότητες νιτρικών αλάτων βλαβερών για τον οργανισμό μας. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να βρούμε εναλλακτικές τροφές ώστε να μειώσουμε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ταυτόχρονα να βάλουμε στη διατροφή μας μία ποικιλία τροφών ωφέλιμων για τον οργανισμό μας.



Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +22764+3157 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ann Landers
Η Σκέψη της ημέρας
Ann Landers