"Μόλις την είδα άρχισα να κλαίω…"

Με το χαμόγελο της απόλυτης ευτυχία ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Σταματίνα Τσιμιτσιλή φωτογραφίζεται πιο όμορφη από ποτέ για το περιοδικό ΕΓΩ! περιγράφει τη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της και μιλάει για όλα εκείνα τα μεγαλειώδη συναισθήματα που προκαλεί ένα υπέροχο πλασματάκι μόλις 57 εκατοστά.

“Ο ερχομός του μωρού ήρθε και σαν μία δική μου ανάγκη να κατεβάσω λίγο τους ρυθμούς μου και να αφοσιωθώ μόνο σε εκείνη. Το γεγονός ότι δεν είχα κανέναν άλλο προβληματισμό παρά μόνο για το πώς θα τη θηλάσω και πώς θα τη φροντίσω καλύτερα λειτούργησε και κάπως αγχολυτικά για μένα. Απομονώθηκα σε ένα δικό μου κόσμο με το μωρό μου”.

“Ήθελα πολύ συνειδητά ένα μωράκι. Από τη στιγμή που με τον Θέμη αποφασίσαμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί, το ήθελα πολύ.(…) θα έκανα δεύτερο παιδί δεν θα το σκεφτόμουν. Απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς γίνεται να αγαπάς το δεύτερο παιδί όπως το πρώτο. Νιώθω τόσο πρωτόγνωρη ευτυχία και τόσο αγάπη για τη μικρή αυτή τη στιγμή!”

“Ο Θέμης είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Έχει άγχος τις καθημερινές όταν γυρνάει αργά λόγω φόρτου εργασίας, αλλά παρ΄όλα αυτά ξυπνάει και εκείνος το βράδυ για αν είναι μαζί μας. Είναι πολύ γλυκός. Της τραγουδάει και τη φροντίζει. Μαγικές στιγμές και εικόνες που δεν περιγράφονται. (…)”

Σχετικά άρθρα