Ολοκληρωμένο χαμόγελο από το πρώτο ραντεβού!

Γράφει η Δέσποινα Κωστομοίρη- Χειρουργός Οδοντίατρος / Ειδικευμένη στην αισθητική οδοντιατρική/ Διευθύντρια της AthensLifeSmile

Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς το να χαμογελάμε δεν είναι εύκολο. Γίνεται ακόμα δυσκολότερο όταν με το χαμόγελό μας δεν εμφανίζεται μια ωραία οδοντοστοιχία.

Και όταν αναφερόμαστε σε προβλήματα στα δόντια εννοούμε δόντια με τερηδόνες με πολλά και άσχημα σφραγίσματα, στραβά δόντια, μικρά δόντια με σπασίματα ή αποτριβές, δόντια που λείπουν , σκουρόχρωμα δόντια από διαφορετικές αιτίες ,δόντια με ούλα που ματώνουν και είναι διογκωμένα, ούλα που υπερκαλύπτουν τα δόντια ,κακή σύγκλειση.

Το να χαμογελάμε είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Αυτό μπορώ να το υποστηρίξω με απόλυτη βεβαιότητα με την επιστημονική κατάρτιση της κοινωνικής λειτουργού με εξειδίκευση στα θέματα ψυχολογίας καθώς και με την επιστημονική και κλινική εμπειρία της οδοντιάτρου για 24 έτη συνεργαζόμενη με ομάδα ειδικευμένων οδοντιάτρων.

Άνθρωποι που επί χρόνια δεν χαμογελούν γιατί ντρέπονται και σήμερα επιπλέον δεν χαμογελούν λόγω των προβλημάτων της ζωής, είμαι σίγουρη ότι το να αποκαταστήσουν ένα ωραίο χαμόγελο και να θεραπεύσουν τα δόντια τους μπορούν να αλλάξουν και αλλάζουν την ψυχολογία τους .

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Σχετικά άρθρα