Νέο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα

Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ της Δευτέρας διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου, καλώντας τους πολίτες να περικυκλώσουν τη Βουλή.

Την Τρίτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, καθώς και απεργιακό συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

“Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να εφαρμόζουν Κυβέρνηση και Τρόικα με όλο και μεγαλύτερη, λυσσαλέα ένταση, καθώς εμμένουν στην εφαρμογή του πιο ανελέητου σχεδίου αποσάθρωσης εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, τα τελευταία τριάντα χρόνια, εις βάρος των εργαζόμενων και της Κοινωνίας.

Η πολιτική των μνημονίων, της λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων, της ανεργίας, της μείωσης εισοδημάτων και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, της ανατροπής εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των φορο-επιδρομών και της φορο-λεηλασίας, της ισοπέδωσης του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της διάλυσης των Δημοτικών Υπηρεσιών, της εκποίησης του Δημοσίου Πλούτου, πρέπει να ανατραπεί!

Σε συνέχεια της σημερινής, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, Στάσης Εργασίας και Συλλαλητηρίου σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του νέου πολυνομοσχεδίου την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 στη Βουλή, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί:

1. Σε Συλλαλητήριο τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013. το απόγευμα στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα και περικύκλωση της Βουλής. Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών, οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων και προσφέρθηκαν να στηρίξουν την κινητοποίηση.

2. Στη Γενική 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση, ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013, ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ.

Καλούμε όλους τους Κοινωνικούς Φορείς, τις Ομοσπονδίες – Μέλη μας και τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμή μας να στηρίξουν αυτές τις κινητοποιήσεις με όλες τους τις δυνάμεις

Σχετικά άρθρα