Η Έλεν και ο μαύρος κύκνος!

Μια ωραία γυναίκα γίνεται ομορφότερη όσο μεγαλώνει και ωριμάζει. Πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με τη συγκεκριμένη φράση όμως αμέσως μόλις δουν τη φωτογράφηση που έκανε το πρώην top model Έλεν Κρίστενσεν για γνωστό περιοδικό θα αλλάξουν γνώμη στη στιγμή. Η καλλονή από τη Δανία με τα πράσινα γατίσια μάτια που έκλεισε τα 44 της χρόνια τον περασμένο Δεκέμβριο φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το περιοδικό FutureClau Magazine στο τεύχος του Αυγούστου.

Ο Τζιάννι Βερσάτζε την είχε αποκαλέσει “το ωραιότερο κορμί στον Κόσμο” και οι άνθρωποι της μόδας τη θεωρούν το πιο εντυπωσιακό από τα μοντέλα που έχουν φορέσει τα “αγγελικά φτερά” της Victoria’s Secert. Η Έλεν Κρίστενσεν φωτογραφήθηκε στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη με δικά της ρούχα ενώ το μικρό ιγκουάνα που ποζάρει μαζί της στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι το κατοικίδιο του γιου της, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Η 44χρονη καλλονή που έχει ως πρότυπο την Μέριλιν Μονρόε δέχθηκε χωρίς φόβο και πάθος να φωτογραφηθεί ολόγυμνη ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει και η φωτογραφία στην οποία καλύπτει τα απόκρυφα σημεία της με έναν πορσελάνινο μαύρο κύκνο! Τα τελευταία χρόνια η Έλεν Κρίστενσεν έχει απομακρυνθεί από την ενεργό δράση και κάνει συγκεκριμένες επιλογές.

Σχετικά άρθρα