Το σύνδρομο… "Οργασμός από το πόδι"!

Οργασμός  από το πόδι σπάνια και μοναδική  περίπτωση γυναίκας που κάνει οργασμούς  από  το αριστερό  πόδι όχι το δεξί.

Γράφει η επιστημονική ομάδα του Χειρουργού, Ουρολόγου -Ανδρολόγου κυρίου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

 

Μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί  στην ιατρική  βιβλιογραφία  οργασμός  που να ξεκινά από  το πόδι. Η γυναίκα αυτή παρουσιάστηκε  σε νοσοκομείο  για ανεπιθύμητους οργασμούς  που ξεκινούσαν από το αριστερό της πόδι.

Η κλινική εξέταση,  το ιστορικό της  δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο, μετά ακολούθησε  μαγνητική τομογραφία, ηλεκτρομυογραφία και  διακοπή της ιερής νευρικής ρίζας  στο  επίπεδο  S1.

Στη διάρκεια του νευρολογικού  ελέγχου  αποδείχθηκε  ότι το  ερέθισμα του  πελματιαίου  νεύρου  δημιουργούσε οργιστικές  αισθήσεις στη  κλειτορίδα, αλλά και αντίστοιχος ερεθισμός του κόλπου  και της κλειτορίδας κατέληγε σε αίσθηση οργασμού  στο  αριστερό πέλμα της γυναίκας.

Στη συνέχεια  με τοπική αναισθησία  και  χαμηλές συχνότητας  ρεύματα  έγινε αναστολή της αριστερής ιερής ρίζας  με αποτέλεσμα να μειωθεί  και στο τέλος να εξαφανιστεί  το  περίεργο αυτό οργασμικό  ειδύλλιο  μεταξύ ποδιού και  κόλπου.

Ο ΚΟΛΠΟΠΕΛΜΑΤΙΑΙΟΣ  ΟΡΓΑΣΜΟΣ   η  στα αγγλικά   FOS   Foot orgasmic syndrome ανακοινώθηκε  και  κατοχυρώθηκε επίσημα πλέον σαν διάγνωση. Με τη κρίση όμως ΟΡΓΑΣΜΟΥ  και ΑΝΑΟΡΓΑΣΜΙΑΣ που έχουμε στις Ελληνίδες την εποχή της κρίσης,  ίσως  να χρειαζόταν η ενίσχυση του συνδρόμου του αριστερού  ποδιού  για ενίσχυση της πεσμένης γυναικείας διάθεσης.

 

Σχετικά άρθρα