Η γυμνή φωτογράφιση του... Πούτιν!

5 Ιουλίου 2013


Τέτοιο Πρόεδρο σταρ ολκής, με «εκτόπισμα» στη διεθνή ειδησεογραφία (πολιτική μέχρι και lifestyle) είχε πολλά χρόνια να δει η υφήλιος. Ειδικά δε από τότε που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του από την επί 30 χρόνια συζύγό του Λουντμίλα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έχει μετατραπεί σε ένα είδος global brand name που έχει κυριολεκτικά «στοιχειώσει» τον παγκόσμιο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, από τις μεγαλύτερες εφημερίδες μέχρι και τον πιο ασήμαντο ιστότοπο.

Τελευταίο «επίτευγμα» του Προέδρου, η ανακήρυξή του σε πλέον περιζήτητο εργένη της χώρας από το κορυφαίο ρωσικό γυναικείο περιοδικό «Τα Μυστικά των Σταρ», το οποίο μάλιστα φιλοξενεί ημίγυμνη φωτογραφία του στο εξώφυλλό του.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα στον πιο ποθητό εργένη της Ρωσίας, γίνεται αναφορά σε όλες τις αδυναμίες του Πούτιν, από την υγιεινή διατροφή και άσκηση, μέχρι και τις ηγετικές ικανότητές του, σημειώνοντας:

«Όποιος μοιάζει σαν αυτόν, σίγουρα τον περιμένει πολύ άνετη ζωή. Κοιτάξτε πόσο ισχυρός είναι. Οι γυναίκες αγαπούν τους γενναίους άνδρες».

Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να συμμετέχει σε αγώνες τζούντο, να ψαρεύει χωρίς μπλούζα, να οδηγεί αεροσκάφος, καθώς και φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες, το σκάφος και τα αυτοκίνητά του.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τα μυστικά των Σταρ» πουλάει περίπου 600.000 αντίτυπα σε Ρωσία και Ουκρανία.


Πηγή: www.iefimerida.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...