Τα μυστικά πολιτικά "γενέθλια" του Σαμαρά !

8 Ιουλίου 2013


Μια μυστική σύναξη έγινε το περασμένο σαββατόβραδο στην ταβέρνα του «Μεγαρίτη» στο Παγκράτι όπου βρέθηκε μια μεγάλη παρέα περίπου 50 στελεχών της ΝΔ.

Το ραντεβού είχε κλειστεί καιρό πριν και καλεσμένος ήταν και ο λεγόμενος «ψυχίατρος της ΝΔ» Δημήτρης Βαρτζόπουλος αλλά δεν παρέστη τελικά. Οπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής οι υπόλοιποι, σταθεροί υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, έδωσαν κανονικά το «παρών».

Οι μεζέδες ήταν πλούσιοι και το κρασί έρρεε άφθονο εις υγείαν της Νέας Ελλάδας που προωθεί ο Πρωθυπουργός. Κάποια στιγμή έγινε η έκπληξη και στο τραπέζι έφτασε μια τούρτα και όλοι ρωτούσαν ποιός έχει γενέθλια.

Πολύ γρήγορα δόθηκε η απάντηση. Την Κυριακή 30 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς ίδρυσε την Πολιτική Ανοιξη και τα παρόντα στελέχη της ΝΔ είχαν κάθε λόγο να το γιορτάσουν αφού οι περισσότεροι είχαν συμμετάσχει στο εγχείρημα της ΠΟΛΑΝ.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα για τους παρόντες, με αναφορές στην ολοκληρωτική επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά στο κόμμα. «Είμαστε κυρίαρχοι» έλεγαν με περισσή ευχαρίστηση κάποιοι...

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ