Μάζευε άσεμνες φωτό από 12.000 γυναίκες και κορίτσια

11 Ιουλίου 2013
Είχε φωτογραφίσει περισσότερες από 12.000 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, προφανώς σε διάρκεια ετών, ο 58χρονος που συνελήφθη στην Κέρκυρα.

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, καθώς σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης τη φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο, τη στιγμή που επιβιβάζονταν σε αστικό λεωφορείο.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος, τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, φωτογράφιζε συστηματικά γυναίκες και ανήλικα κορίτσια στη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων τους στην πόλη της Κέρκυρας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, στις εσωτερικές μνήμες των οποίων βρισκόταν αποθηκευμένες περίπου 3.500 φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες δύο κάρτες αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, με περίπου 9.500 φωτογραφίες.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για την ταυτοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κατασχέθηκε με τα ανυποψίαστα θύματα, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή:www.iefimerida.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Margaret Thatcher
Η Σκέψη της ημέρας
Margaret Thatcher