Playrooms: Η νέα μόδα στη διασκέδαση!

1.  Αλαλούμ-Play Café

Η παρεΐστικη διάθεση, το κέφι και η ζωντάνια εμπνέουν τους Triopton Architects που σχεδίασαν ένα νεανικό στέκι, το Αλαλούμ-Play Café στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Αλαλούμ-Play Café είναι ο νέος χώρος που φτιάχτηκε για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια στην Νέα Φιλαδέλφεια. Τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου ανέλαβαν οι αρχιτέκτονες Triopton. Το Αλαλούμ-Play Café χωρίζεται σε δύο ζώνες διαφορετικής αισθητικής για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών. Συνολικά, το χρώμα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο και δίνει ανάλαφρο τόνο στην αυστηρή γεωμετρία της δομής και των επίπλων. Επιπλέον, το Αλαλούμ-Play Café διαθέτει ένα μοναδικό, ειδικά διαμορφωμένο γυάλινο δωμάτιο με poof που φτιάχτηκε για χαλαρή εξάσκηση στο Buzz, το παιχνίδι που παίζεται σε οθόνη με κονσόλα.

Info: Λεωφόρος Δεκελείας 128, Τηλ: 210 2580701

 

2. Life Coffee Bar

Η Life βρίσκεται στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου και διοργανώνει συχνά πάρτι και live εμφανίσεις. Το αδερφάκι του «PlayLife» βρίσκεται ακριβώς απέναντι, από το πρωί για καφέ και επιτραπέζια με ένα full εξοπλισμένο playroom. Το παιχνίδι και η διασκέδαση δεν έχουν ωράριο. Ένας χώρος γεμάτος επιτραπέζια παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι με έμπειρους παιχνιδογνώστες για να σας μαθαίνουν όλα τα καινούργια επιτραπέζια. Πολλές τηλεοράσεις και άφθονα κανάλια NOVA και Conn X Tv για στιγμές γεμάτες γκολ και αδρεναλίνη. Και για το κερασάκι στην τούρτα της διασκέδασης έχουμε το playstation 3 που σας ξεσηκώνει με τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Info: Ανδρ. Παπανδρέου & Ιφικράτους 2,  Tηλ. 210-68.96.292

3.  Playhouse

Ευφάνταστο concept που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Από τα ηχεία ακούς Εν Λευκώ ενώ στη διάθεση σου πάντα βρίσκεται το ενημερωμένο προσωπικό που θα σου εξηγήσει τους κανόνες κάθε παιχνιδιού. Στις 3 Ιουλίου διοργανώνουν από το πρωί beach party με cocktails, άμμο και κατάλληλα ακούσματα, ενώ το μαγιό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ο κόσμος του Playhouse είναι γεμάτος παιχνίδια! Περισσότερα από 300 επιτραπέζια βρίσκονται στη διάθεση σου για αστείρευτη διασκέδαση με τους φίλους σου.

Info: Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια, Τηλ. 210-3821200

Σχετικά άρθρα