Ο ιδανικός τύπος γυναίκας που «φτιάχνει» έναν άντρα

Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας που τραβάει έναν άντρα σαν μαγνήτη και κολλάει μαζί της σύμφωνα με το ζώδιό που έχει εκείνη;

Κριός

Η γυναίκα… τρόπαιο Όσο πιο δύσκολη ή αδιάφορη το παίζει τόσο το καλύτερο, αφού για αυτούς εκεί είναι η πρόκληση.

Ταύρος

Η σέξι και όποιος αντέξει. Πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, με πιασίματα, αρκεί να μη μιλάει πολύ και να μη βιάζεται.

Δίδυμος

Η φρέσκια και δροσερή. Διασκεδαστική, σπιρτόζα, γρήγορη στις ανταπαντήσεις, πρόθυμη, χωρίς κολλήματα σε ερωτικά παιχνίδια.

Καρκίνος

Το αιώνιο θηλυκό. Πλούσιες καμπύλες, ιδίως στήθος που τρέφει ερωτικές φαντασιώσεις αλλά παρέχει και φροντίδα.

Λέων

Η ωραία της ημέρας. Με πλούσια όμορφα μαλλιά, υπάκουη που θα υποκλιθεί στην ανωτερότητά του και έτοιμη να ικανοποιήσει πρώτα αυτόν.

Παρθένος

Η τέλεια γυναίκα. Περιποιημένη σε όλα και χαμηλών τόνων, χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις ή να δημιουργεί κόντρες, ίσως λίγο διαστροφική.

Ζυγός

Η γυναίκα… diva. Γοητευτική, με ωραίο άρωμα και καλούς τρόπους που θα τους φλερτάρει απροκάλυπτα, ειδική στο παιχνίδι με τα μάτια.

Σκορπιός

Η εύκολη, ανυποψίαστη… λεία Χωρίς εξάρσεις αλλά με αγάπη και αντοχή στο σεξ και ιδιαίτερα επιρρεπής στο βρώμικο ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Η πιτσιρίκα. Ή αυτή που μικροδείχνει. Παιχνιδιάρα, γελαστή, χωρίς να κολλάει πάνω τους και να μην έχει κρατήματα στο σεξ.

Αιγόκερως

Η… Γυναίκα. Συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, επαγγελματίας, σοβαρή, να δείχνει πάγος αλλά στο κρεβάτι να μετατρέπεται σε ηφαίστειο.

Υδροχόος

Η ξεχωριστή και μη συνηθισμένη. Αυτή που… φτιάχνει τον άλλο πρώτα στο μυαλό και δείχνει να είναι πολύ εφευρετική στο σεξ.

Ιχθύς

Η ασθενής ή παρθένα. Χωρίς πολλές πρωτοβουλίες, με κάποιο πρόβλημα για να την παρηγορήσουν και ιδιαίτερα αγαπησιάρα στο σεξ.

 

Σχετικά άρθρα