Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 4/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/7

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ
Μάλλον παραηρεμήσατε και κάποιος εκεί πάνω σας λυπήθηκε και είπε να δώσει μια έξτρα συγκίνηση στη ζωή σας έτσι για να μη βαριέστε. Κι αυτός είναι ο Ουρανός, που όσο βρίσκεται στο ζώδιό σαςδεν πρόκειται να αφήσετε τίποτα όρθιο στην προσωπική σας ζωή. Κι αν καμιά φορά το ξεχνάτε, θα έρχεται, όπως και σήμερα, να σας το υπενθυμίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο περνάει η μέρα αντιλαμβάνεστε κάποιες σπίθες στην ατμόσφαιρα από την πλευρά του συντρόφου σας και αρχίζουν να σας ζώνουν τα φίδια. Κι ενώ αναρωτιέστε αν πρέπει να πείτε κάτι ή να το αφήσετε ίσως σας γίνει επίθεση με αφορμή τύπου «πέταξες το ρούχο στην καρέκλα πάνω που είχα συμμαζέψει» ή «σε πήρα τηλέφωνο και βιάστηκες να το κλείσεις»…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σ«Πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν πιάνει» λέει η παροιμία και δεν την πιάνουν οι αλλαγές και οι ανατροπές θα συμπληρώσουμε εμείς. Έτσι και σεις είστε από τους λίγους που σήμερα θα μείνουν αλώβητοι από τα αστροπελέκια, αφού συνεχώς είστε σε κίνηση και δε βολεύεστε πουθενά και δε ρίχνετε άγκυρα σε καμία σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν δύο φράσεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν τη σημερινή σας κατάσταση. «Μου ήρθε ο Ουρανόςστο κεφάλι» (ναι ο πλανήτης) ή «κάποιος μου τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια». Και στις δύο περιπτώσεις το τραύμα στην καρδιά δεν το γλυτώνετε, εκτός κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε ρόλο και να το προκαλέσετε εσείς.

ΛΕΩΝ

Όλη αυτή η ένταση που βιώνετε στα αισθηματικά σας σάς κουράζει ιδιαίτερα και σας κάνει να αναρωτιέστε, αν όντως αξίζει ένα συγκεκριμένο άτομο το χρόνο και την προσοχή σας. Σήμερα, ίσως σας τη δώσει ξαφνικά και αποφασίσετε να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης ή προσέγγισης και να αδιαφορήσετε παντελώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως διακρίνεστε για την υπομονή και τη στωικότητά σας αλλά κάτι το φόρτωμα από το χώρο της δουλειάς, κάτι η συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου τις τελευταίες ημέρες, το αίμα ξαφνικά αρχίζει να συσσωρεύεται στο κεφάλι σας. Προκειμένου να μην ξεφύγετε τελείως, ίσως είναι καλύτερα να τα πείτε σε κάποιο φίλο σας να ξεσπάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Και ξαφνικά σκοτάδι. Κι αν αναρωτιέστε ποιός κατέβασε το γενικό μάλλον η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανόείναι υπεύθυνη. Και μπορεί να φάγατε όλη τη φρατζόλα της σχέσης σας αλλά εκείνο το καταραμένο το σουσαμάκι σάς έχει κάτσει στο λαιμό και δε λέει να κατέβει. Και εδώ είναι που αποχαιρετάτε το savoir vivre και αρχίζετε τις μπηχτές, αλλά ως πότε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σαςσάς θέλει συγκρατημένους και ελεγχόμενους, όμως κάτι τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή το βρίσκετε αρκετά δύσκολο να κρατηθείτε και να μην ανταπαντήσετε στα πυρά που δέχεστε ξαφνικά και χωρίς ουσιαστικό λόγο από τον ερωτικό σας σύντροφο και μάλιστα με αρκετή δόση ειρωνείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξαιτίας του Άρη στους Διδύμουςείστε σε φάση που δε θέλετε να σας πιέζουν ή να σας περιορίζουν και οπωσδήποτε δεν μπορείτε να ανεχτείτε αυτή τη στιγμή κάποιο σύντροφο να κρέμεται από πάνω σας. Γι’ αυτό και σήμερα μάλλον θα φέρετε θέμα αυτονομίας ή θα ζητήσετε περισσότερες ελευθερίες στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κεραυνός εν αιθρία και για σας σήμερα που βλέπετε για μια ακόμα φορά όνειρα και προσδοκίες να σκορπίζονται στους πέντε ανέμους. Ευτυχώς είστε μαθημένοι στα δύσκολα και δεν θα αργήσετε να συνέρθετε από το σοκ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δε θα σας αφήσει στην καρδιά καμία πληγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις σήμερα, για πολλούς ίσως δυσάρεστες για τους λίγους όμως σαν και σας που είστε ειδικοί στο χάος, μάλλον απαραίτητες, αφού μόνο έτσι θα ξαναμπεί τάξη. Ιδίως στην ερωτική σας ζωή, κάτι τέτοιες συνθήκες απλά σας εξάπτουν το ενδιαφέρον και σας βάζουν σε θέση πρόκλησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Εννοείται ότι δεν είστε για ξαφνικές εντάσεις, απότομες αλλαγές και ανατροπές, οπότε σήμερα δεν θεωρείτε ότι είναι η μέρα σας. Όλα στα ερωτικά σας κινδυνεύουν να βρεθούν στον αέρα και σίγουρα δεν μπορείτε εύκολα να το δεχτείτε. Χρησιμοποιήστε τα πέπλα του Ποσειδώνα για να καλύψετε με ηρεμία την κατάσταση ή απλά να την παραπλανήσετε.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα