Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 5/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/7

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ
Ενδεχομένως οι εκπλήξεις για σας να συνεχιστούν και σήμερα, αφού είναι πολύ πιθανό να μάθετε ότι κάποιος από το κοντινό σας περιβάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί σας και σεις μένετε με το στόμα ανοιχτό αφού δεν είχατε καταλάβει τίποτα. Προσπαθείτε να ξαναθυμηθείτε κοινές στιγμές σας ή συζητήσεις που κάτι να υπονοούσαν και τζίφος, δε βρίσκετε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία επιστρέφει σιγά-σιγά και επιτέλους μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα σας και ιδιαίτερα τη νύχτα σας με τον άνθρωπό σας. Ένα ειδυλλιακό δείπνο και απαλή μουσική θα ήταν ότι πρέπει για να σας ανεβάσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και να μην ασχοληθείτε πλέον με οτιδήποτε σας χαλάει την ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο ζώδιόσας δεν περπατάτε σήμερα, πετάτε! Απελευθερωμένοι από όσα και όσους σας κρατούν στη γη και δε σας αφήνουν να κουνηθείτε, νιώθετε ότι ο κόσμος σάς ανήκει. Η αισιοδοξία αλλά και η καλή σας διάθεση όχι μόνο θα είναι κολλητική σε όσους σας προσεγγίσουν σήμερα αλλά θα αποτελέσει κι ένα δυνατό αφροδισιακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά τις απανωτές όψεις του Ήλιου σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ένα πόνο τον νιώθετε, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ γίνατε σάκος του μποξ. Πήρατε και δώσατε τόσες «συγκινήσεις» που σίγουρα θα σας μείνουν αξιομνημόνευτες και σήμερα κατά τι πιο ήρεμοι θέλετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε συνέρθει αρκετά από τα πρόσφατα γεγονότα μόνο που όλη αυτή η κατάσταση σας κούρασε και θέλετε να ξεσκάσετε. Το πιο πιθανό σήμερα είναι να βγείτε έξω, να γελάσετε να χαλαρώσετε και με την Αφροδίτη σύμμαχο στο ζώδιόσας να κάνετε κάποια ερωτική γνωριμία που να αξίζει τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας, αφού ό, τι ήταν να πείτε το είπατε κι ό, τι ήταν να κάνετε το κάνατε. Επαναφέρατε τα πράγματα στην τάξη και αποφασίζετε να χαρείτε τα επιτεύγματά σας στη σχέση σας, ενδεχομένως χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την ηρεμία του προσωπικού σας χώρου.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε – δε θέλετε, σήμερα, θα εμπλακείτε σε μια συζήτηση φορτισμένη συναισθηματικά που ίσως είναι καλό να γίνει για να τελειώνετε κι σεις με ένα θέμα που παρουσιάστηκε στα ερωτικά σας και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πιθανόν να επιλέξετε ένα… ουδέτερο έδαφος, εκτός σπιτιού για να αποφύγετε επιπλέον συγκινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε καθ’ όλα έτοιμοι και με ηθικό ακμαιότατο στην ερωτική πράξη. Και συζητήσεις έγιναν, και εξηγήσεις δόθηκαν και από σαράντα κύματα περάσατε, φτάνουν όμως γιατί όσο υπομονή και να διαθέτετε, αν δεν περάσετε σύντομα στο επόμενο στάδιο, θα πατήσετε διαγραφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φορτσάτοι και ανανεωμένοι είστε σήμερα και θέλετε να περάσετε καλά. Κάποιες πιθανές προσκλήσεις αλλά και προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες από την πλευρά σας ενώ και εσείς δε θα χάσετε χρόνο και θα επιδοθείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι με έξυπνες ατάκες και σπινθηροβόλα βλέμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις πρόσφατες εξελίξεις στα ερωτικά σας νιώθετε ότι πρέπει να ξαναπιάσετε το θέμα από την αρχή, αφού είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και μάλλον κάτι λάθος κάνετε εσείς και δεν πετυχαίνετε αυτό που επιθυμείτε. Ίσως τελικά το μόνο που μπορείτε να σας προσάψετε είναι ότι έχετε βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά, ακόμα και για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχετε βαλθεί να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα όπλα, ώστε να γοητεύσετε και να συναρπάσετε το σύντροφο ή το πρόσωπο που σας έλκει, αφού η διάθεσή σας είναι άκρως ερωτική. Αρκετοί δε θα μείνετε μέσα στο σπίτι, επιλέγοντας μέρη με αρκετό αλλά και καλό κόσμο, ώστε να υπάρχουν και περιθώρια επιλογής…

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές φορές όταν έρχεστε αντιμέτωποι με κάποιες έντονες καταστάσεις στα ερωτικά σας διατηρείτε τη νηφαλιότητά σας ενώ συχνά σχεδόν τις κοιμίζετε κι έτσι σύντομα όλα γαληνεύουν. Αυτό σας το μοναδικό ταλέντο σίγουρα σας βγήκε αυτές τις μέρες και πλέον μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με σας αλλά και πιο θερμοί με το ταίρι σας.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα