Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Προβλέψεις Εβδομάδας 7/7/2013 – 13/7/2013

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προσδώσει ένα ενδιαφέρον στα αισθηματικά σας που φαίνεται ότι θα είναι πιο περιπετειώδη. Δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ενώ είναι πιθανή και μία χαλαρότητα του τύπου «ας δοκιμάσω κι αυτό, μπορεί να είναι καλύτερο». Σε κάθε περίπτωση να είστε προσεκτικοί γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν κι άλλες όψεις που «βλέπουν» το ζώδιό σας και δεν αποκλείουν τα σοβαρά προβλήματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο συνοδεύεται από εσάνς του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα και από ανάδρομο Ερμή. Καλό θα ήταν να μην προωθήσετε τώρα καινούργιες υποθέσεις κι αν αισθάνεστε ότι υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας, προσπαθήστε να τα δείτε στην πραγματική τους διάσταση και όχι ως ανυπέρβλητα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ασχοληθώ περισσότερο με την οικογένειά μου και τις ανάγκες των παιδιών μου. Ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω τη στάση μου προς τα άτομα που αγαπώ περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Καρκίνο, μπορεί να αποβεί αρκετά ενθαρρυντική για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές λάβουν χώρα σε ταξίδια, μετακινήσεις, άλλη γη – άλλα μέρη. Ας μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που τείνει να γίνει ακριβές, θα σας ευνοήσει αρκετά.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο είναι προτιμότερο να αναβάλλετε τα σημαντικά ραντεβού σας. Γενικότερα, θα νιώθετε ότι υπάρχει μια τάση αναβλητικότητας, καθυστερήσεων, κακής συνεννόησης με τους άλλους. Ουσιαστικά δεν θα συμβεί κάτι σοβαρό. Αθροιστικά, όμως, μπορεί να είναι αρκετές οι στιγμές που θα νιώθετε ταύροι εν υαλοπωλείω.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να περάσω καλά με την οικογένειά μου, να πάρω και να δώσω αγάπη, να χαλαρώσω και να νιώσω ασφαλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα και σχηματίζει ένα ελπιδοφόρο τρίγωνο με τον Ουρανό. Στη χειρότερη περίπτωση θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας, θα είστε έτοιμοι για πιο έντονες συγκινήσεις, θα ακούσετε και θα πείτε ενδιαφέροντα πράγματα, θα φλερτάρετε. Αν πάλι είστε σε ταξίδι ή μετακίνηση, δεν αποκλείεται να βρείτε το άτομο που θα σας κεραυνοβολήσει. Επίσης, μπορεί να δείτε ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι ότι καλύτερο για τα ξεκινήματά σας. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσετε τώρα χρήματα που σας χρωστούν ή να επανέλθετε σε εκκρεμότητες του παρελθόντος με σκοπό να τις διευθετήσετε άπαξ δια παντός.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό μου. Από την επόμενη θα περάσει στον Καρκίνο. Ας τον αξιοποιήσω τώρα για να δραστηριοποιηθώ σε θέματα που απαιτούν πολλά αποθέματα ενέργειας και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

                                             ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σας σε σύνοδο των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς που –στην περίπτωσή σας- τείνει να γίνει αγκινάρα. Τώρα δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφές από το παρελθόν, επαναδιαπραγματεύσεις αλλά και οριστικές ρήξεις. Προσέχετε γιατί είναι πιθανό να κάνετε μοιραία λάθη στην προσπάθειά σας να δώσετε ευκαιρίες σε σχέσεις που βρίσκονται από καιρό στη σήψη τους.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, το Λέοντα, δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τα οικονομικά σας. Τώρα δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε ή να γίνει κάτι που να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Η περίοδος δεν είναι ότι καλύτερο για καινούργια ξεκινήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό μου έχω την κατάλληλη ευκαιρία να κάνω την αυτοκριτική μου σε θέματα σχέσεων. Αυτά που συντηρώ ή επιθυμώ βαυκαλίζουν τις ανασφάλειές μου ή με προάγουν; Μήπως τα άτομα που δεν με προάγουν θα έπρεπε να βγουν εντελώς από τον ορίζοντά μου και εγώ θα έπρεπε να σταματήσω να καθρεπτίζω σε αυτά τις φοβίες μου;

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό! Πανηγυρίστε γιατί αυτή η πλανητική όψη μπορεί να σας φέρει χαρά, διασκέδαση, φλερτ, γοητεία, περιπέτειες και –γενικότερα- να ανάψει τα αίματα! Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά πιθανό επίσης είναι να χάσετε τον ενθουσιασμό σας με την ίδια ευκολία που θα τον έχετε δημιουργήσει.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Άρη και αυτή την εβδομάδα στους Διδύμους, σας επιτρέπει να βάλετε νέους στόχους και να προλειάνετε το έδαφος για να τους υλοποιήσετε όταν οι συνθήκες ωριμάσουν αρκετά. Οι μέρες απαιτούν θυσίες και κούραση από πλευράς σας, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που θα με διαβάλλουν και θα δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος μου. Ωστόσο, αν δεν μπορώ να αποφύγω τα κουτσομπολιά των κακοπροαίρετων, ας αδιαφορήσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα φέρει αρκετά μεγάλη σύγχυση στα αισθηματικά σας καθώς από τη μια θα έχετε την τάση να ενδώσετε σε καινούργιους έρωτες, να μπείτε σε νέες περιπέτειες, να φλερτάρετε ενώ από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάποια προσκόλληση με το παρελθόν σας κι ας έχει αποδειχθεί φαύλο, τουλάχιστον σε αρκετές περιπτώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο δεν θα έχετε πολλά περιθώρια για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Μη δίνετε άνισο αγώνα, προσπαθώντας να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αν πάλι βρίσκετε εμπόδια στις συνηθισμένες δραστηριότητές σας, κάντε υπομονή και προγραμματίστε το χρόνο σας πιο χαλαρά για να χωράει η ανατροπή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας κρυφός έρωτας που να μου ταράξει με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα ή να πάρω κάποια έξτρα χρήματα.

                                            

                                                   ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι ενθαρρυντική για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται μια φιλία σας να πάρει ερωτική τροπή ενώ, επίσης, είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα φλερτ και να σας ταράξει με ευχάριστο τρόπο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είστε λίγο συγκρατημένοι γιατί δέχεστε όψεις που δεν αποκλείεται να φέρουν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Επειδή οι ανατρεπτικές καταστάσεις και η κακή συνεννόηση μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, προσπαθήστε να επιμεληθείτε καλύτερα το πρόγραμμά σας και μην προγραμματίσετε καινούργια ξεκινήματα γι αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό να μην έχουν διάρκεια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η νευρικότητα που με διακρίνει μπορεί να με εξωθήσει στο να κάνω σημαντικά λάθη γι αυτό ας προσέχω κι ας μην ξεσπάω κυρίως στα άτομα που με αγαπούν και νομίζω ότι με ανέχονται. Ίσως να μην με ανέχονται για πολύ….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποδώσει στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν ψάχνετε τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι, με ένα άτομο από άλλη γη άλλα μέρη ή αν βρείτε το ταίρι σας στο σεμινάριο που πρόκειται να παρακολουθήσετε. Ο Κρόνος επανέρχεται σε ευθεία πορεία από τη Δευτέρα, γεγονός που, σύντομα, θα επαναφέρει και την ευθυκρισία σας στις σχέσεις. Να είστε έτοιμοι να πάρετε τα μαθήματα του Μεγάλου Διδασκάλου είτε είναι καλά είτε όχι.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν μη τι άλλο, αν δεν βρίσκεστε σε κάποιο θέρετρο, θα νιώθετε πιο χαλαροί στη δουλειά. Να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος δεν ευνοεί τα σημαντικά ραντεβού και τις καθοριστικές αποφάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι σπουδές, η επιμόρφωση, οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να είναι οι τομείς που θα αποδώσουν αλλά και πάλι όχι σε μια εντελώς καινούργια δραστηριότητα εκτός αν είναι εν γνώσει μου ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το Λέοντα και το τρίγωνό της με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, θα είναι τα μεγάλα σας ατού για να ευχαριστηθείτε τους έρωτές σας. Καλοκαιρινοί, περιπετειώδεις, ταξιδιάρικοι, χαρούμενοι, διασκεδαστικοί, κεραυνοβόλοι, μικρής ή μεγάλης διάρκειας! Όλα είναι στο πρόγραμμα και όλα θα σας χαροποιήσουν. Εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε στο παιχνίδι το κέφι και την τύχη σας!

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο περιβάλλον των οικονομικών σας σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Οι μέρες προσφέρονται για να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό με την εφορία, τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, τις ασφάλειες ή είναι κληρονομικού χαρακτήρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προγραμματίσω ένα ταξιδάκι, έστω για το Σαββατοκύριακο. Εκτός του γεγονότος ότι θα επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου, θα περάσω καλά γιατί μπορεί να υπάρξει και κάτι που να μου εξάρει το ερωτικό ενδιαφέρον.

 
                                                  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Καρκίνο, θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή αλλά και με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, η τάση σας θα είναι μάλλον να επανεξετάσετε και, ίσως, να επαναδιαπραγματευθείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις. Το θέμα είναι να μην μπείτε στην παγίδα να παραμείνετε προσκολλημένοι σε καταστάσεις που από καιρό έχουν τελειώσει αλλά βαυκαλίζουν τις ανασφάλειές σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις σας αυτή την περίοδο γιατί δεν αποκλείεται να προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα παραμείνουν μετέωρες και δεν θα αποδώσουν καρπούς. Αν κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση, δεν αποκλείεται να επανέλθετε στο μέλλον για να κλείσει η συμφωνία. Ωστόσο, τώρα μπορεί να κλείσει ένα θέμα που είχε ανοίξει στο παρελθόν και ήταν σε εκκρεμότητα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από το Λέοντα είναι βοηθητική για να προωθήσω υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές ή να διεκδικήσω τη διατροφή από το διαζύγιό μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Τα μαντάτα των άστρων είναι αρκετά καλά για τις αισθηματικές σας υποθέσεις! Η Αφροδίτη από το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σας ανάβει τα αίματα! Φλερτ, έρωτες, γοητεία και κεραυνοβολήματα! Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στους Διδύμους, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας και ανοίγοντας τους δρόμους για παιχνίδια με ένταση και πάθος. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση: διασκεδάστε το!

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή, πραγματοποιείται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται να βελτιωθούν κάπως οι συνθήκες αλλά οι ανατρεπτικές καταστάσεις θα είναι αρκετές και ο τελικός απολογισμός θα υπογραμμίζει την ταλαιπωρία. Αν μπορείτε να ξεφύγετε λίγο από την παγίδα της καθημερινότητας και να πάρετε τις διακοπές σας, θα είναι ευχής έργο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να αρχίσω ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας, τον Καρκίνο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο ρομάντζο αλλά είναι πιθανό να συνοδεύεται από την παρουσία του παρελθόντος σας είτε υπό μορφή φαντάσματος στο μυαλό σας είτε υπό την πραγματική του μορφή που θα διεκδικεί τον έρωτά σας. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να κάνετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία, δεν αποκλείεται να νιώθετε πιο ευχάριστα στη δουλειά σας. Αν το κλίμα με κάποιους συναδέλφους σας ήταν βαρύ, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Κρόνος από τη Δευτέρα επανέρχεται σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα είναι θετικό για μένα μιας και «βλέπει» με θετικό τρόπο το ζώδιό μου. Μέρα με τη μέρα θα ανακτώ την ευθυκρισία μου και θα μπορώ να αποφασίσω για το μέλλον, έχοντας καθαρότερη εικόνα για τα γεγονότα της ζωής μου.

 

Πηγή: Astrology.gr

Σχετικά άρθρα