Οι Καλοκαιρινές Αποδράσεις των Ζωδίων

Κριός

Ωχου! Που την βρίσκεις την όρεξη να ξυπνάς νωρίτερα απ’ όλους, όλο ενθουσιασμό για τις νέες περιπέτειες της ημέρας;

Μετά ξυπνάς κι όλους τους υπολοίπους. Φωνασκείς και τους λές ότι αργούν και να βιαστούν, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε! Η αρχική αντίσταση από την υπόλοιπη ομάδα θα εξαφανιστεί γρήγορα, βέβαια, καθώς ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός.

Κριέ, αγαπάς να φθάνεις την αδρεναλίνη στα ύψη και ο.κ. μπορεί να μην κανείς bungee jumping, αλλά σίγουρα θα είσαι σωματικά δραστήριος κάνοντας καταδύσεις, παίζοντας παιχνίδια στο νερό και σπρώχνοντας τους άλλους μέσα στις πισίνες. Χμ… και τώρα που το σκέπτομαι, το σεξ στην θάλασσα νομίζω, συγκαταλέγεται στα θαλάσσια σπορ σου…

Αν η σωματική δραστηριότητα δεν είναι το ατού σου, θα περάσεις πολύ χρόνο μόνος, με τις σκέψεις σου και θα επιδοθείς σε προσωπικές ενασχολήσεις. Καμία σχέση με την απομόνωση του Ιχθύ, αλλά μια γνήσια απόλαυση του εαυτού σου, ίσως με την σκέψη ότι δεν έχτισες το σώμα που φέτος θα ήθελες. Πάντως αν θέλεις να επιδοθείς σε ερωτικές περιπέτειες, ξεκίνα για Κυκλάδες μεριά!

Ταύρος

Τςςςς ! Γεννήθηκες για διακοπές large και ξεκούραστες! Μπορείς να κάθεσαι γύρω από την πισίνα για ώρες χωρίς να βαρεθείς και να απολαμβάνεις πραγματικά τις απλές χαρές της στιγμής. Ξέρεις εσύ… Το αίσθημα του ήλιου στο δέρμα σου, τη διχρωμία στο γυναίκειο σώμα από το μαγιό, τους άλλους να παίζουν παιχνίδια στην παραλία και το παγωτό που τρώγεται σε χωνάκι. Σε γοητεύει επίσης ότι υπάρχουν ακόμα εταιρείες που βγάζουν λευκά σκαρπίνια και άντρες που τα φοράνε.

Υψίστης σημασίας για εσένα είναι η καλή κουζίνα και γνωρίζεις ότι βγαίνει σε κεφτέ, δηλ. ότι «τα σπάει». Πατατοκεφτές, κολοκυθοκεφτές, ρεβυθοκεφτές, τυροκεφτές, μελιτζανοκεφτές και ο σταρ της υπόθεσης, ο… κεφτές.

Τελοσπάντων, το ρεζουμέ είναι ότι είσαι άνθρωπος των απολαύσεων, οπότε βεβαιώσου ότι το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι (όμορφοι άνθρωποι με μαγιό είναι ένα μεγάλο μπόνους), ταβέρνα κοντά και ήχους στο αυτί. Όχι δυνατά παρακαλώ και όχι πισίνες με πολύ κόσμο! Στη τελική, θα είσαι περισσότερο από ευτυχής να χαλαρώνεις στο ίδιο σημείο και τις τρεις ημέρες. Αυτά είναι!

Δίδυμοι

Στο αυτί σου ηχούν οι λέξεις: “ξεμπαρκέισιον”, “πασετζέρι” και “απρότσινγκ”, καθώς οι ανακοινώσεις των πλοίων σε ακολουθούν, λόγω της υπερδραστηριότητας και των συνεχών αλλαγών του περιβάλλοντος που χρειάζεσαι. Θα πρέπει να σχεδιάσεις τουλάχιστον τρεις διαφορετικές δραστηριότητες! Για παράδειγμα: μια βόλτα στη φύση, μια περιήγηση στην πόλη και ένα ταξίδι με πλοίο. Και αυτό είναι το πρόγραμμα μόνο για μία ημέρα. Φιου!

 

Είσαι η δικτύωση στο μεγαλείο της, έτσι βεβαιώσου ότι έχεις πάει σε ένα πολυσύχναστο μέρος, γεμάτο από νέους ανθρώπους, όπου μπορείς να λάβεις νέες διευθύνσεις facebook. Το πώς στο τέλος της πρώτης ημέρας κιόλας, ξέρεις τους πάντες με το όνομα τους, από τον τοπικό παντοπώλη μέχρι την καθαρίστρια του προσωπικού στο ξενοδοχείο, μόνο εσύ γνωρίζεις!

Καρκίνος

Δεν πας πουθενά, αν δεν βεβαιωθείς ότι το δωμάτιο έχει τις ανέσεις και την αίσθηση ενός πραγματικού σπιτιού. Δεν είναι ότι δεν εκτιμάς ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό ξενοδοχείο, απλά προτιμάς ένα μικρό σπιτικό εξοχικό, με χειροποίητα έπιπλα και ένα γραφικό κήπο κατάφυτο με λουλούδια και βότανα. Να σας θυμίσω επίσης ότι κάτι τέτοια τα έχουν πάντα κάτι παππούδες ή κάτι παχουλές κυριούλες.

Από την άλλη, είσαι το μόνο ζώδιο που έχει ανακαλύψει ότι η τυρόπιτα στο φούρνο του νησιού έχει καλύτερη γεύση, ότι το λάδι στη χωριάτικη δεν φτάνει για να κάνουν όλοι «παπάρα» κι ότι τα μεσημέρια που θες να φας κάτι δροσερό, καταλήγεις με αρνάκι στη γάστρα και κρεμμυδόπιτα.

 

Λέων

Εσύ παιδί μου, είσαι για μεγάλα πράγματα! Που υπάρχει μια αίγλη, πολύ στυλ, μεγαλοπρέπεια και μαυρισμένες γυναίκες; Εκεί εσύ, στην καρδιά των πραγμάτων, όπου όλα συμβαίνουν και η αφρόκρεμα είναι συγκεντρωμένη. Μοντέλα, διασημότητες, σαμπάνια και μην ξεχάσω, τα μέρη με γιοτ που είναι ένας μαγνήτης για ένα πραγματικό Λιοντάρι.

Μπορείς εξίσου εύκολα να απολαύσεις τις διακοπές σε κάποιο μικρό νησί με φίλους, εφόσον φυσικά βρίσκεσαι στο επίκεντρο της ενδιαφέροντος και έχεις έστω μια μίνι θέση στο πάνελ των προσωπικοτήτων. Θα είσαι αυτός που οργανώνει τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, θα χορεύεις τις νύχτες με αυτοπεποίθηση και θα ποζάρεις δίπλα στην πισίνα.

Παρθένος

Ποιος είναι αυτός που θα σε σκουντήσει το πρωί στις έξι και μισή για τρέξιμο στην παραλία; Ε, ποιος άλλος!

Παρθένε, παίρνεις την καθημερινότητα σου πολύ σοβαρά και δεν θα αλλάξεις τις συνήθειές σου, λόγω των διακοπών. Είσαι άτομο με αρκετά επιλεκτική άποψη και ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια σε κάνει ευτυχισμένο. Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξεις ένα χώρο υψηλού επιπέδου και πολύ καθαρό, όχι απαραίτητα λαμπερό όμως. Μυστικό σου; Το sex στα λευκά καθαρά σεντόνια ενός ενοικιαζόμενου δωματίου, είναι απόλαυση.

 

Ζυγός

Για να αισθάνεσαι ευτυχής πρέπει τα πάντα να έχουν ευχάριστη αισθητική και γοητεία. Ρομαντικές βόλτες σε σοκάκια με βουκαμβίλιες, ωραία μενού κι ένα τέλειο ονειρικό σκηνικό με την Πανσέληνο να καθρεφτίζεται στη θάλασσα, θα σου δώσει την ευδαιμονία που ψάχνεις για να… λιώσει η ρομαντική καρδιά σου.

Είναι καλό να κρατηθείς μακριά από ψώνια για ρούχα, αυτές τις ήμερες, καθότι το έχεις συνήθεια να αγοράζεις πάντα κάτι. Άλλωστε, υπάρχει ένα μυστικό να σου πω… Τι τα θέλεις τα ρούχα, όταν το αλάτι στο σώμα μιας γυναίκας είναι το καλύτερο αφροδισιακό; Αν δεν σου κάνει αυτό, χρησιμοποίησε baby oil!

Σκορπιός

 

Πιθανότατα θα σε βρουν σε ένα απομονωμένο νησί, όπου μπορείς να περάσεις τις πιο προσωπικές στιγμές με ένα άτομο special  για εσένα, χωρίς να ενοχλείσαι από τα αδιάκριτα μάτια η τους τουρίστες. Στο κάτω-κάτω βρε αδελφέ, θέλεις να κάνεις και ένα μπάνιο χωρίς μαγιό!Γνωστός για το πάθος σου με όλα τα σκοτεινά, τα ταμπού και τα τρομακτικά θέματα θα κάνεις και καμιά περιήγηση σε «κόκκινα φανάρια» ή σε μπουντρούμια βασανιστηρίων παλιών πύργων. Επίσης, στο στοιχείο σου είναι οι εξερευνήσεις σε βαθιές σπηλιές, οι επισκέψεις σε μουσεία εγκλήματος και γενικά σε χώρους που σχετίζονται ποικιλοτρόπως με το… σκοτάδι.

Τοξότης

Η καρδιά σου λαχταρά μακρινά, εντελώς αλλόκοτα και κατά προτίμηση, λίγο άλλων πολιτισμών μέρη. Θα πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια δραστηριότητα, η οποία να συνεπάγεται μια διαδικασία μάθησης για να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις προοπτικές σου. Η επιθυμία σου για επέκταση έχει ως συνέπεια να μην απολαμβάνεις ύπνο στο κάμπινγκ, ακόμα κι αν έχεις φέρει υπέρδιπλο φουσκωτό στρώμα. Επίσης, όταν κάνεις sex μέσα σε σκηνή, κουνιέται η σκηνή. Κι εσύ. Και η σκηνή.

Σαν ατρόμητος εξερευνητής λοιπόν, ανυπομονείς για την περιπέτεια και τη γνώση που δεν θα σταματήσει σε τέτοια μικρά εμπόδια, όπως η έλλειψη ανέσεων. Η πολυτέλεια για σένα, άλλωστε, δεν είναι αυτοσκοπός.

Αιγόκερως

Θα μπορούσε κανείς να σε βρει να εργάζεσαι δίπλα στην πισίνα, λαμβάνοντας κλήσεις συνδιάσκεψης, δίνοντας οδηγίες στους υφισταμένους που χρειάζονται την ανεκτίμητη εμπειρία σου ή απλά να «δουλεύεις» στο κεφάλι σου την εφαρμογή ενός νέου έργου.

Αλλά θα μπορούσε να σε βρει και σε οικογενειακές διακοπές, όπου θα έχεις αναλάβει το ρόλο του αξιόπιστου, υποδειγματικού, άγρυπνου πατριάρχη που συμμετέχει στις δραστηριότητες της οικογένειας.

Σημειωτέον ότι στις διακοπές βγαίνουν τα κουσούρια των φίλ ων και της οικογένειας. Ναι, και τα δικά σου… Κι αν, στην τελική, τους βαρεθείτε όλους, υπάρχουν κάτι μοναστήρια στο βράχο με… τρελή θέα, στο Αιγαίο.

Υδροχόος

Οι τέλειες διακοπές δεν υπάρχουν, αν δεν περιβάλλεσαι από φίλους. Θα περάσεις ώρες δίπλα στην πισίνα ή στο μπαρ, εφ’ όσον υπάρχουν ομοϊδεάτες σου, για να συζητήσετε σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Υδροχόε, για να είσαι ευτυχισμένος σε διακοπές, θα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχική ευφορία και ευφυή συντροφιά. Στο σύνολο αγαπάς τους κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπου είσαι σε θέση να απολαύσεις τις τελευταίες τάσεις και να αλληλεπιδράσεις με προοδευτικούς στοχαστές.

Επίσης, είσαι ο μόνος μέσα στο αλαλούμ των ανθρώπων στα πλοία, που θα προσέξεις ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μιλάει Αγγλικά με καλή προφορά και ότι τα σφηνάκια στα νησιά κοστίζουν 3 ευρώ.

Ιχθύς

Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη…

Καλό μου ψαράκι, χρειάζεσαι τις διακοπές περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

Σου αρέσει να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, γι’ αυτό βρες μαγευτικά τοπία που θα σου προσφέρουν μεγάλες στιγμές δέους και επαναφόρτισης της ψυχής. Προσοχή στο ποτό! Το ούζο, το τσίπουρο και το λευκό κρασί, σε «χαλάνε». Και πολύ καλά κάνουν… θα πω εγώ.

Καλή απόδραση!

Σχετικά άρθρα