Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 8/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/7

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ
Πάνω που στρώσατε την κατάσταση και ηρεμήσατε λίγο, δίνετε μια κλωτσιά και χύνετε την καρδάρα με το γάλα. Όχι ότι είναι η πρώτη φορά φέτος ούτε κι η τελευταία, απλά έχετε αποφασίσει να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εκνευρίζει ή να σας στενοχωρεί. Συν το ότι, όλο και κάποια νέα ερωτική φλασιά τρώτε για ένα άτομο, σαν σήμερα καλή ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα φροντίσει, ώστε ευχάριστες εκπλήξεις να σας συμβούν σήμερα. Ένα ραντεβού ή ένα τηλέφωνο από το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε και δεν περιμένατε με τίποτα να επικοινωνήσει μαζί σας, ενδέχεται να σας ξεσηκώσει και να τρέχετε στα καλά του καθουμένου αλλά για τέτοιο λόγο ούτε καν που θα σας νοιάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι φταίω εγώ αν έχω τσιγγάνα καρδιά; Έλεγε ένα παλιό τραγούδι και σεις πια, μόνο που δεν το έχετε τυπώσει σε μπλουζάκια σήμερα. Πάνω που είστε εδώ, ήδη έχετε αναχωρήσει για αλλού, χωρίς καλά-καλά να το συνειδητοποιήσει ο άλλος. Και το αστείο είναι ότι κανείς δε σας κρατάει και κακία, ίσως γιατί αποφεύγετε τις υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα εσείς νιώθετε σαν το λάστιχο που ο ένας το τραβάει στο παρελθόν και στην οικεία συναισθηματική σχέση και ο άλλος στο μέλλον και αυτό που θα μπορούσατε να έχετε. Επειδή κινδυνεύετε όμως να σπάσετε από το πολύ τέντωμα, καλό θα ήταν να αφεθείτε προς την πλευρά που προστάζει η καρδιά σας με ό, τι κι αν επιφέρει αυτή η επιλογή.

ΛΕΩΝ

Η κατάστασή σας σήμερα είναι περίεργη κι αυτό γιατί από τη μια ενδέχεται να μάθετε ένα μυστικό που να αφορά σε σχέση σας και να σας στενοχωρήσει και από την άλλη, εκεί που είστε στα πατώματα και παρακαλάτε τον Ύψιστο να σας δώσει κουράγιο και υπομονή, εξαιτίας της Αφροδίτης με τον Ουρανό, να σας σκάσει κάτι τελείως καινούργιο που θα σας συνεπάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που έχετε κοινωνικοποιηθεί αρκετά και έχετε κάνει κάποια νέα γνωριμία που ακόμα όμως είναι σε ντεμί κατάσταση, τύπου λίγο φίλοι λίγο υποψήφιοι εραστές, υπάρχει κάτι από το παρελθόν που σας κρατάει ακόμα δεμένους και δε σας αφήνει να προχωρήσετε. Σήμερα, εξαιτίας όλως αυτών, θα είστε με μετέωρο βήμα προς τα πού να κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα και εύκολα κάνετε γνωστούς όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα το έχετε ξεχάσει εξαιτίας μιας σχέσης σας που σάς απορροφά αρκετό χρόνο και μυαλό και δε σας αφήνει να ξανοιχτείτε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε ένα άλμα και ίσως διαπιστώσετε ότι από τους πέντε που γνωρίσατε, ένας να αξίζει να πάρει προαγωγή στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη γιατί από το πουθενά σήμερα μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Κάτι η Αφροδίτη με τον Ουρανό, κάτι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σας σπρώχνουν να κυκλοφορήσετε, ακόμα κι αν δεν πάτε βόλτα αλλά στο σούπερ μάρκετ ή να πληρώσετε ένα λογαριασμό σας. Αν είστε σε διακοπές δε, έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιώδεις, περιπετειώδεις και ιδιαίτερα σεξουαλικοί είστε σήμερα. Βέβαια μέσα στην πόλη ίσως περιορίζεστε ή διασπάστε από τις δουλειές και δεν μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το επιχειρήσετε. Από την άλλη, αν είστε σε διακοπές ή εκτός, δε θα αφήσετε τίποτα όρθιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψάχνετε και ξαναψάχνετε αιτίες και αφορμές μέσα σας και τελικά δεν αντιλαμβάνεστε τι φταίει και δεν στρώνουν τα ερωτικά σας. Μήπως φταίει η εμφάνισή σας ή ότι η δουλειά σας απορροφά πολύ χρόνο; Μήπως ψάχνετε το απόλυτο ή δεν έχετε ξεπεράσει μια κατάσταση του παρελθόντος; Όλα αυτά σας τριβελίζουν το μυαλό σήμερα και σας ρίχνουν λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το έχουμε πει αρκετές φορές και θα το ξαναπούμε! Εσείς με τον Ουρανό είστε κολλητοί και μόνο καλό σας κάνει ακόμα κι αν το αντιλαμβάνεστε μετά. Για σήμερα πάντως το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι αυτό που δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να συμβεί. Ένας νέος έρωτας ή στη λιγότερη ένα άτομο που θα είναι ικανό να σας ταρακουνήσει θετικά θα κάνει την εμφάνισή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Διασκέδαση, χαλαρότητα και τύχη στα ερωτικά σας έχει το μενού της ημέρας. Η έντονα συναισθηματική σας φύση σήμερα θα μπορούσε να γιορτάζει. Έχετε όλη την εύνοια είτε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, αρκετά κοντά στα ιδανικά σας είτε να δώσετε νέα ερωτική διάσταση στην υπάρχουσα σχέση σας.

Σχετικά άρθρα