Γυναίκες από… ατσάλι: Αυτά είναι τα πιο σκληρά θηλυκά

Ο τρόπος που φωνάζουν, ξεσπούν και ορμούν οι γυναίκες όταν διαφωνούν, εξηγείται και μέσα από το ζώδιο τους, πέρα από τις ορμόνες που επηρεάζουν τις όποιες αντιδράσεις. Έτσι, ας διερευνήσουμε το θέμα.

Κριός

Είναι αυταρχική, σαρκαστική, με συχνά ξεσπάσματα και κάνει τα πράγματα δύσκολα, όταν βαριέται. Έχει τυπική αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι και τις αρέσουν οι άγριες καταστάσεις. Αν είστε για γούτσου-γούτσου, ξεχάστε το. Κοιμάται ήδη.

Ταύρος

Η Ταυρίνα εργάζεται σκληρά για τα χρήματά της. Είναι φιλόδοξη, κτητική και σπάταλη. Πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσεις και θα σε βάλει στον ρόλο του άκαρδου, αν δεν της τάξεις πίστη. Στο κάτω κάτω, αν δεν το έχετε με την μονιμότητα, βρείτε άλλη.

Δίδυμος

Είναι άμεση και πρόθυμη να υπερασπιστεί την άποψή της. Επίσης, δεν κλείνει το στόμα της ποτέ κι όταν σας αφήνει χρόνο να μιλήσετε, το ενδιαφέρον κι η προσοχή της έχει πετάξει άλλου. Αν είστε ο κτητικός τύπος άνδρα, ατυχήσατε.

Καρκίνος

Αυτή η κυρία είναι είτε συναισθηματικά παιδαριώδης, ή «μάνα κουράγιο» στα καλύτερά της. Προσευχηθείτε να είστε αρκετά τυχεροί να βρείτε το δεύτερο, αντί του πρώτου. Με αυτό το είδος της γυναίκας δεν πρόκειται να κοιμάστε συχνά χωρίς να νιώθετε συναισθηματική χειραγώγηση.

Λέων

Drama –queen στο μεγαλείο της. Σας συγχωρεί, λες και είναι η Αυτού Μεγαλειοτάτη. Αν δεν αντιμετωπίσετε τις ιδιοτροπίες της, η οργή της θα πέσει πάνω σας. Της αρέσει να βάζει τους άλλους υπό της, εκτός κι αν είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σας. Τότε έχετε κληρονομήσει ένα απαιτητικό, ναζιάρικο γατάκι που βγάζει νύχια.

Παρθένος

Είναι μια υπολογίστρια και είναι επικριτική από χόμπι! Μην φοβάστε. Ποτέ δεν θα είστε εντάξει, για τα υψηλά στάνταρ της. Το σεξ μαζί της δεν θα είναι ποτέ αυθόρμητο. Μπορεί να γίνει αγαπησιάρα όμως, αρκεί να βρει χρόνο στο φορτωμένο πρόγραμμά της.

Ζυγός

Λοιπόν, γιατί να προσπαθήσετε για μια γυναίκα που ασχολείται συνέχεια με τα νύχια και τα μαλλιά της, ενώ δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση; Άσε, που πρέπει να φαίνεστε πολύ περιποιημένοι, για να σας ρίξει μια δεύτερη ματιά. Εκνευριστικό ελάττωμά της, ο τρόπος που πεταρίζει τις βλεφαρίδες της (σαν να φορά ψεύτικες).

Σκορπιός

Οκ, η γυναίκα σαρώνει, σαν ένα σεξουαλικό δυναμό και θέλει να κυριαρχήσει. Μερικές φορές καλυτέρα θα ήταν να χρησιμοποιεί το μαστίγιο πάνω της, αντί σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν σας αγαπά, θα ήταν καλύτερα να μην την προδώσετε ποτέ, επειδή η φράση «φοβού μια γυναίκα περιφρονημένη» σίγουρα προήλθε από μια γυναίκα Σκορπιό.

Τοξότης

Αν θέλετε ένα άγριο κορίτσι που της αρέσει να παραμένει ενεργητική, να ταξιδεύει παντού με ειδοποίηση την τελευταία στιγμή και να νοιάζεται λίγο για τους άλλους, πετύχατε διάνα! Καλή για ένα one night stand, χάλια για οτιδήποτε περισσότερο. Η επιλογή είναι δική σας.

Αιγόκερως

Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει ένα αστείο στα σοβαρά. Plus ότι νοιάζεται τόσο πολύ για τις κοινωνικές ετικέτες, που θα σας περιφρονήσει, αν σας θεωρήσει «καράβλαχο». Παρόμοια με την Παρθένο στο σεξ, δομή και πρόγραμμα για τις ερωτικές συναντήσεις.

Υδροχόος

Ογδόντα πέντε τρυπήματα στο σώμα της, πορτοκαλί μαλλιά και φλυαρία για οποιαδήποτε εκκεντρική ανοησία, μέχρι να αποκοιμηθεί από καθαρή πλήξη. Συνήθως δεν απατά, αλλά δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με την εναλλαγή συντρόφων, τα όργια και οποιαδήποτε άλλη μορφή σεξουαλικότητας. Είναι όλα διασκεδαστικά! Έτσι δεν είναι;

Ιχθύς

Θα σας βαφτίσει «Πρίγκιπα Γοητευτικό», ακόμη και αν αυτό διαρκεί για 10 δευτερόλεπτα. Συναισθηματικές μεταπτώσεις, που μπορεί να σας φτάσουν στα όρια της τρέλας. Επίσης, έχει 16 γάτες και είναι έτοιμη να υιοθετήσει μια ακόμα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Είναι… επίσημο: Αυτά τα 5 ζώδια «πέφτουν» πιο γρήγορα στην κατάθλιψη

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια σε περίπτωση σεισμού;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Σχετικά άρθρα