Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 9/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/7


ΚΡΙΟΣ
Η αλλαγή κλίματος αρχίζει και φαίνεται και από το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στο φιλικό σας Λέοντα δε θα είστε τόσο τσιτωμένοι όπως το διήμερο που μας πέρασε, αφού μέσα σας δεν θα υπάρχει η συναισθηματική φόρτιση που σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Πάντως για σήμερα όλο και κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί να σας εξάψει τη φαντασία κι όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα καλά, όλα ανθηρά για σας σήμερα. Η μέρα σας δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού και το συναίσθημα υπάρχει και οι ευκαιρίες για να βιώσετε όμορφες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή μόνο μη σας πιάσουν τίποτα κτητικές διαθέσεις ή άκαιρες απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιο άτομο που θα συναντήσετε σήμερα μέσω ενός γνωστού ή εντελώς τυχαία ίσως σας ελκύσει τόσο που για λίγο θα σαστίσετε. Θα φροντίσετε όμως να μην το δείξετε. Γρήγορα θα επανέλθετε στα ίσα σας και θα γυρίσετε την κατάσταση. Η πολιορκία σας μόλις ξεκίνησε και μόνος στόχος είναι η κατάκτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα αλλά ο Δίας στο ζώδιό σας σάς έχει ανοίξει την όρεξη και στα ερωτικά σας είστε σαν παιδάκια σε ζαχαροπλαστείο. Θέλετε κι αυτό, σας αρέσει κι εκείνο. Επειδή όμως δεν είστε σε φάση ακόμα να τα παίξετε όλα για όλα, το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε απωθημένα γι’ αυτό και πρέπει να βάλετε μπρος και να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Με Αφροδίτη και Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα είστε οι πρωταγωνιστές. Όλα τα φώτα είναι συγκεντρωμένα πάνω σας και σεις είστε συναισθηματικά έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα. Το στυλ σας αλλά και η προσωπικότητά σας είναι τα όπλα σας για να κατακτήσετε σήμερα και τον πιο δύσκολο φαινομενικά ερωτικό στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μια βράζετε στο ζουμί σας σήμερα γιατί περιμένατε κάποιο άτομο να εμφανιστεί και από την άλλη νευριάζετε και δε θέλετε να ασχοληθείτε άλλο με αυτό και αφοσιώνεστε στη δουλίτσα σας. Έλα όμως που ο νους σας πάει πάλι στο πρόσωπο και δεν βρίσκετε ησυχία. Μήπως να κάνατε εσείς ένα βήμα να μάθετε τι παίζει για να σας φύγει κι από το μυαλό; Μια ιδέα λέμε…

ΖΥΓΟΣ

Ανάμεσα σε τόσους φίλους και γνωστούς όλο και κάποιο άτομο θα υπάρχει που θα σας κινεί το ερωτικό ενδιαφέρον ή έστω να αρχίσετε να φλερτάρετε έτσι για να ξαναμπείτε στο παιχνίδι, αρκεί να μην είστε τόσο μαγκωμένοι ή μετριοπαθείς. Κι αν υπάρχει δείξτε μια προθυμία τέλος πάντων, ανάψτε ένα πράσινο φως για να καταλάβει ότι θέλετε κάτι παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι Κρόνοι και αν κατσικωθούν πάνω σας εσείς στα ερωτικά δεν καταβάλλεστε εύκολα. Που και που σας παίρνει από κάτω αλλά γρήγορα επανέρχεστε δριμύτεροι και πιο ανθεκτικοί. Μέρες σαν τη σημερινή σας το επιβεβαιώνουν και σας κάνουν να ξεχνάτε όλα τα άλλα και να αφοσιωθείτε σε αυτά που δίνετε ρέστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τηλέφωνο σήμερα ίσως γίνει σκουλαρίκι στο αφτί σας, αφού δε λέτε να σταματήσετε να μιλάτε με το νέο σας αμόρε. Μες στην έξαρση και την υπερβολική αισιοδοξία λέτε, και τι δε λέτε! Υποσχέσεις, προτάσεις, εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα! Μόνο μην παίζουν τίποτα ζήλειες και θέματα ελέγχου και αποκλειστικότητας γιατί εκεί τα χάνετε λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα εμπνέετε και εμπνέεστε ερωτικά από το οτιδήποτε. Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχετε καταλάβει θα γίνετε το αντικείμενο του πόθου και αυτό θα είναι βάλσαμο για τον ψυχισμό αλλά και την αυτοπεποίθησή σας που έχει φάει αρκετά στραπάτσα μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να μη μείνετε στα λόγια αλλά να περάσετε στο παρασύνθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κάποιοι πανηγυρίζουν και δεν το δείχνουν σήμερα είστε εσείς. Έχετε βάλει αρκετό νερό στο μύλο και σεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να μετράτε αντίστροφα μέχρι το πρόσωπο που επιθυμείτε να καταλήξει στην αγκαλιά σας. Αλλά για να μη σας πάρει και φαλάγγι, φαινομενικά θα κρατήσετε το γνώριμο αποστασιοποιημένο στυλ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ερωτικά σκιρτήματα, εξομολογήσεις και ρομαντική διάθεση θα σας κάνουν να πετάτε στον έβδομο ουρανό. Τι κι αν είναι ακόμα μέρα εσείς θα αρχίσετε να ονειρεύεστε και να σιγοτραγουδάτε. Η φαντασία σας έχει ήδη ξεφύγει και τα σενάρια στο μυαλό σας δίνουν και παίρνουν! Τελικά, είναι μια καλή μέρα για σας.

 

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα