Οι προβλέψεις της Τετάρτης!

Ο πόνος και τα βάσανα πηγάζουν από την επιθυμία. Για να απαλλαγούμε από αυτά χρειάζεται να κόψουμε τα δεσμά τους.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Νιώθετε περισσότερο δημιουργικοί. Παρόλο που βλέπετε δυσκολίες που ίσως είναι αξεπέραστες και δεν προκαλούνται από εσάς αλλά από το εξωτερικό περιβάλλον, δεν το βάζετε κάτω γιατί ελπίζετε στο καλύτερο. Και καλά κάνετε! Από κάπου αλλού θα σας προκύψει και εκεί που δεν το περιμένετε, θα έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ο Καρκίνος θα σας μιλήσει και θα έρθει πιο κοντά σας. Αν καταλάβετε τον ευαίσθητο ψυχισμό του θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε άνετα να είστε μαζί.

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια θέματα που μπορεί να είναι αξιών ή αρχών που είτε δε θέλετε είτε δε μπορείτε να ξεπεράσετε. Για αυτό ίσως να κολλάτε σε πράγματα που τελικά δεν είναι και τόσο αξιόλογα. Μάλλον θα φανείτε υπερβολικά εγωιστές και μπορεί να μην προχωρήσετε σε κοινά σχέδια με κάποια άτομα. Βέβαια είναι σημαντικό να εξακολουθείτε να νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξετε το καινούργιο που έρχεται. Επειδή θα είστε αρκετά ρομαντικοί και ονειροπόλοι θα συμπεριφερθείτε πολύ διαφορετικά με το δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε όμως τις ζήλειες και τα πάθη.

Δίδυμοι

Έχετε στην διάθεσή σας αρκετό χρόνο ώστε να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Είναι σημαντικό να ωθήσετε τον εαυτό σας να κερδίσει είτε μια επικοινωνιακή μάχη είτε μια δουλειά που θα σχετίζεται με την επαφή και την επικοινωνία. Το ότι θα φανείτε, είναι σίγουρο και ίσως αυτό να παίξει έναν σημαντικό ρόλο για μια δουλειά, μια εργασία πανεπιστημίου που θέλετε να κάνετε ή γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αρθρογραφία ή γραπτή εργασία. Αν παραμείνετε σταθεροί σε κάποια σχέδια, θα δείτε ότι θα αρχίσουν να ανταποκρίνονται.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες εμπνεύσεις τις οποίες τις είχατε και το προηγούμενο διάστημα αλλά ίσως δεν τις είχατε υλοποιήσει. Τώρα μπορεί να ξαναπαρουσιαστούν και να πρέπει να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μια συζήτηση που είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό και δεν είχε αποτελειώσει και κυρίως με στενά σας πρόσωπα που συνεργάζεστε ή με ένα πολύ δικό σας άτομο ίσως επανέλθει και θέσετε κάποιες νέες βάσεις. Τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά μετράει το να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι και θετικοί με τους γύρω σας. Διάθεση να ξοδέψετε για τον εαυτό σας και ίσως να είστε και αρκετά χαριστικοί.

Λέων

Σήμερα είστε πιο σίγουροι και περισσότερο σταθεροί σε πράγματα που αγαπάτε ή θέλετε να δημιουργήσετε. Από μέσα σας μπορεί να αναβλύζει μια δύναμη η οποία σας βοηθάει και σας επιβεβαιώνει ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε τον εαυτό σας. Μερικές φορές περνάτε δύσκολα και ίσως να απογοητεύεστε από το αποτέλεσμα. Αλλά το ξέρετε πολύ καλά ότι έχετε κερδίσει όταν επιμένατε στα όνειρά σας. Μια κατάσταση που είναι χρόνια αλλά σχετίζεται και με το παρελθόν σας σίγουρα μπορεί να είναι αγκάθι στην ζωή σας. Μπορεί και να ξεπεραστεί αν σκεφτείτε πρακτικά και δεν παραμείνετε στα έντονα πρωταρχικά σας θέλω.

Παρθένος

Έχετε όλη την διάθεση να κάνετε πράγματα αλλά κάτι δεν σας αφήνει να εκδηλωθείτε ελεύθερα και ίσως σήμερα λειτουργήσετε πίσω από την κουρτίνα. Είναι σημαντικό να ξεκουράζεστε και καμιά φορά. Βέβαια περιμένετε να έχετε αποδοχή από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα αλλά ο θαυμασμός του ή η υποστήριξή προς το πρόσωπό σας να σας να μην είναι όπως τη φαντάζεστε. Όμως καλό είναι να δείξετε και εσείς τι ακριβώς θέλετε γιατί με αυτόν τον τρόπο το θα περάσετε πιο εύκολα. Ο εργασιακός σας χώρος ζητάει μια αλλαγή και κυρίως καινοτόμες λύσεις. Χρειάζεται να έχετε ανοικτό μυαλό για να πετύχετε.

Ζυγός

Είστε αρκετά σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε και δεν μπορεί κανένας να σας επηρεάσει. Πιθανόν να ασχολείστε αρκετά με οικογενειακές υποθέσεις αλλά βλέπετε ότι έχετε ανάγκη να περνάτε και λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Οι φίλοι είναι πολύτιμοι για σας αρκεί να τους έχετε επιλέξει με συναισθηματικά κριτήρια. Η γνωριμία με έναν Υδροχόο εδώ και λίγο καιρό σας αλλάζει τα δεδομένα αλλά επειδή τίποτε δεν είναι σίγουρο καλό είναι να βάλετε τα δικά σας θέλω με τον δικό σας διπλωματικό τρόπο. Έχετε μια ευκαιρία μέσα από κοινωνική γνωριμία να βρεθείτε σε μια νέα πρόταση, αν είστε επικεντρωμένοι στον στόχο σας.

Σκορπιός

Είστε σε φάση που κάτι θέλετε να ξεκινήσετε. Ίσως να ζορίζεστε από τις συνθήκες που δεν είναι τέλειες ή όπως τις είχατε υπολογίσει. Αφού το ξέρετε ότι τελειότητα δεν υπάρχει γιατί ζορίζεστε; Εσείς κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και μετά θα δείτε ότι θα φτάσετε στον στόχο. Το ζητούμενο είναι να μην έχετε πολλά νεύρα και γενική κατήφεια. Οι συνθήκες τουλάχιστον οι πλανητικές αλλάζουν και έρχονται σιγά-σιγά με το μέρος σας. Άτομα από την οικογένεια σας στηρίζουν. Σταματήστε να βλέπετε παντού πρόβλημα και εστιαστείτε μόνο στα καλά που έχετε.

Τοξότης

Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας σήμερα. Με κάποιον τρόπο θα διαφημιστεί η δουλειά σας ή θα γίνετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί. Είναι σημαντικό να παραμείνετε σε ένα στόχο γιατί μέσα από αυτόν θα κερδίσετε και χρόνο αλλά και χρήμα. Σίγουρα μερικές φορές αλλάζοντάς τον νιώθετε ότι προσαρμόζεστε άμεσα στις ανάγκες του περιβάλλοντος. Όμως το θέμα δεν είναι μόνο το περιβάλλον αλλά και εσείς που κάθε λίγο και λιγάκι ξεχνάτε το πρωταρχικό σας αίτημα. Η ερωτική ατμόσφαιρα από ένα Λιοντάρι θα σας δώσει μεγάλη αισιοδοξία. Όταν είστε χαρούμενοι πολλά αλλάζουν γύρω σας.

Αιγόκερως

Ίσως θα κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να προσεγγίσετε ένα συνεργάτη ή ακόμα κι ένα πρόσωπο γιατί μερικές φορές νιώθετε ότι υπάρχει υπερβολή από την πλευρά του και δεν είστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε. Άτομα της λιτότητας σε όλα τα επίπεδα δεν αντέχετε πολύ πάθος ή εντάσεις. Προσπαθείτε να ζείτε σε αρμονία με το περιβάλλον σας και οι φιλοδοξίες σας συνήθως είναι είτε μέσα από την δουλειά σας είτε μέσα από την οικογένειας. Μερικές φορές πιέζετε τα πράγματα παραπάνω από το κανονικό για αυτό ίσως μπείτε σε φάση ανταγωνισμού τουλάχιστον για σήμερα.

Υδροχόος

Νιώθετε ότι είστε περισσότερο συνεργάσιμοι για αυτό εύκολα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου. Καλύτερα να πάτε με τα νερά των άλλων γιατί μέσα από αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε ό, τι θέλετε. Και ο λόγος είναι ότι πρέπει να δείτε και τις ανάγκες τους σε αυτή την φάση, σε σχέση πάντα με τις δικές σας. Μερικές φορές είστε από έξω από τα πράγματα και ίσως δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε, δηλαδή κάτι κάνετε και υπάρχει αυτή η αποχή ή η μοναξιά. Για αυτό όταν σας δίνονται οι ευκαιρίες αφήστε τον εγωισμό και ασχοληθείτε μέσω των άλλων για εσάς. Είναι δύσκολο αυτό γιατί μπορεί να νιώθετε ότι μερικές φορές δεν είστε ο εαυτός σας αλλά μερικές φορές είναι πολύ χρήσιμο.

Ιχθύες

Νιώθετε ότι χρειάζεται να αποδείξετε τον εαυτό σας κι αυτό σας πιέζει αρκετά. Γενικά δεν σας αρέσουν οι επιδείξεις και ίσως είναι και μια ενδόμυχη φοβία σας. Είστε όμως γενικά ενεργητικοί γιατί έχετε αποφασίσει να κάνετε κινήσεις που να προστατεύουν την ζωή σας και το μέλλον σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε πιο πληθωρικοί και αισιόδοξοι με το οτιδήποτε ακούτε ή συμβαίνει γύρω σας. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Μια παλιά σχέση που μπορεί να επιστρέψει θα σας βάλει σε δίλημμα τι πρέπει να κάνετε.

Πηγή: www.astrology.gr/

 

Σχετικά άρθρα